Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Palaia ligger sentralt i Toscana med fin nærhet til byene Firenze, Siena og Pisa. Det kommer ikke mange turister hit, noe som gjør at du som oftest kun deler byen med den vennlige lokalbefolkningen. Livet i byen er rolig og fredelig, og du får en unik sjanse til å senke pulsen og koble av fra den hektiske hverdagen hjemme.

Hva finnes i Palaia?

Her er ikke noen hoteller eller supermarkeder, men du finner alt du trenger til ferien i form av er par små dagligvareforretninger, noen butikker, en pub som serverer lunsj og middag, pizzeria og et par trivelige spisesteder. Vi kan blant annet anbefale restaurantene Bacciomeo og Antica Farmacia. Bor du i leilighet kan du til og med bestille take-away-pizza. For større innkjøp finner du nærmeste supermarked i byen Forcoli, ca. 10 minutter unna.

Spasér opp til utsiktsplassen La Rocca

Palaias stolte severdighet er utsiktsplassen La Rocca, som i grunnen er en gammel borgruin. Det er forholdsvis enkelt å komme seg opp hit til fots fra sentrum, en fin spasertur på ca. 5-10 minutter. Oppe på toppen venter en storslått utsikt over byens gamle sentrum og det vakre, omkringliggende landskapet. Omgivelsene er nydelige og variert med olivenlunder, vinmarker og skog.

Ditt utgangspunkt i Toscana

Palaia gjør seg fint som et par dagers stopp underveis på en rundreise, eller som base under en (eller flere) ukers opphold i Toscana. Her bor du fint og på under én time i bil kan du dra på utflukter til Pisa, Lucca, Volterra, San Gimignano og kysten med fine sandstrender. Hvis du kjører litt lengre enn en time kommer du deg til det flotte vindistriktet Chianti.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map