Hotell i Montopoli Valdarno i Toscana

Albergo Quattro Gigli

Eksempel på rom av Giglio typen.
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Albergo Quattro Gigli er i en kategori helt for seg selv. Ingen andre hoteller, vi vet om , kan konkurrere med det når det kommer til atmosfære, stemning, og formidling av det autentiske Toscana. I det øyeblikk man trår over dørterskelen, føler du deg hensatt til en annen verden.

Sjarmerende beliggenhet

Vi er midt i den sjarmerende lille middelalderbyen Montopoli Valdarno, halvveis mellom Firenze og Pisa, som tilbyr trange gater, vakre gamle bygninger, en håndfull av kafeer og en velassortert delikatessebutikk (og så er det en togstasjonen tre kilometer unna i San Romano) . Familien Puccioni har siden 1930 drevet hotellet, som ligger i det gamle rådhuset fra det 14. århundre. Luigi er daglig tilstede i resepsjonen og mottar gjestene med et varmt smil, når han altså ikke serverer i restauranten. Hans kone Fulvia står på kjøkkenet (og det gjør moren hennes for resten også). Her arrangeres fra tid til annen, matlagingskurs, og et bedre sted å få en forståelse av den toscanske kjøkkenet er vanskelig å forestille seg.

Les mer om Albergo Quattro Gigli

Stort hotell med toscansk restaurant

Første gang du beveger deg rundt på hotellet, får du sikkert behov for et oversiktskart, for det er en stor (men hyggelig) labyrint- Selve restauranten fordeler seg på flere rom i det som en gang var rådhusets magasiner, og her får du servert toscansk mat i varme og romantiske omgivelser. Vinkartet er langt og fascinerende for enhver elsker av toscansk vin. Her er de representert av flasker fra de beste gårdene ofte i mange årganger. NB: Mandag er restaurantens stengedag. Det er dessuten ikke mulig å spise frokosten her på helligdagene i løpet av året, hvor lokalene innvaderes av de lokale til store og langvarige måltider (1. og 2. juledag, påskesøndag, 2. påskedag og nyttårsaften). Kommer du med bil (og det gjør du sikkert) er det mulighet for parkering (offentlig) kun 100 meter fra hotellet.

Viltvoksende hager og personlig sjarm

I hotellets ganske viltvoksende hage (dersom sirlig arrangerte, velstelte hager betyr mye for deg, er det nok ikke her du skal bo), som er spredt over flere nivåer, kroker og terrasser. Her vil du finne et lite Svømmebasseng (7 x 4 meter) med vannmassasje samt bord og stoler. Her kan du sitte og nyte utsikten over dalen, kanskje med et glass vin som Luigi har anbefalet deg. Albergo Quattro Gigli har offisielt tre stjerner, men for oss er det mer verdifullt på grunn av sin unike sjarm og personifisering av den toskanske! Og hva betyr det i den sammenheng at bare én eller to av de ansatte snakker engelsk?

Tiden står stille med dagens fasiliteter

Både det felles rommet og hvert og et rom er velmøblert, med bruk av antikke møbler og selvom du ofte vil ha følelsen av at tiden står stille her, så har alle rommene et eget bad (med hårføner), aircondition, minibar og satelitt-tv.

Ulike romkategorier

Rommene har forskjellige navn, men vi selger dem også som uspesifiserte, det vil si de som kalles for eksempel dobbeltrom, kan bli Gelsomino eller Giglio. Da kan du selvfølgelig også velge den ene eller den andre.

Gelsomino
- Rommene Gelsomino vender ut mot dalen. De er utstyrt med aircondition, satelitt-tv, oppbevaringsboks, minibar (vann er inkludert i prisen, mens de andre drikkevarene betales på stedet), wi-fi og privat bad med toalett og dusj samt hårføner. Frokosten i form av buffet spises i den felles matsalen.

Giglio
- Rommene Giglio har privat balkong, som vender ut mot dalen. Det er kun 6 rom av denne typen og de er utstyrt med aircondition, satelitt-tv, oppbevaringsboks, minibar med gratis forbruk, samt privat bad med toalett og dusj samt hårføner med gratis badeartikler.
Frokosten kan enten serveres på rommet uten tillegg, serveres i den lille private salongen i hotellets inngangsetasje eller spises i buffet i den felles matsalen. Disse rommene har alle wi-fi. På to av de seks rommene er mulighet for en ekstra oppredning.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map