Feriebolig i Monteverdi Marittimo i Toscana

Residence i Piastroni

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hvis du en dag skulle våkne opp på I Piastroni uten å vite hvordan du kommer deg hit, ville du trodd at skogen som ligger rundt var enorm og at du måtte kjøre langt for å finne nærmeste by.

Flott bassenganlegg med barneområde og gode fasiliteter

Om dette skulle vært tilfelle ville det ikke vært noe problem, med mindre du har behov for å gå ut og danse hver kveld. Her finnes det et stort basseng på 20 x 12 meter med barneområde og et spisested som serverer tradisjonelle toscanske retter fra landet med et godt og bredt utvalg av viner. Restauranten har dessuten valgt å ha en meny med retter som retter seg mot økologiske varer- og som koster noe mer enn den normale menyen til halvpensjonen, så valget faller på den enkelte gjesten.
Å vaske klær er heller ikke et problem, ettersom det finnes et vaskeri som går på mynter og tørketrommel.
Du kan kommunisere med omverden mens du nyter utsikten over fjellveggen ved solnedgang med wi-fi trådløst nettverket. Og om dette ikke er nok kan du leie en terrengsykkel eller slappe av i spa-senteret med tyrkisk bad og badstue, som ligger ved bassenget.

Les mer om Residence i Piastroni

Du bor en kort gåtur fra byen

Dette fredelige stedet ligger kun 500 meter fra Monteverdi Marittimos historiske sentrum hvor du bla. finner en restaurant som er nevnt i flere matguider, samt kaféer og butikker. Vi anbefaler at du har bil under oppholdet, ettersom offentlig transport koster litt i lengden og at du med bil kan kjøre i den riktige retning til å bevege deg effektivt mot strendene (ca. 30 minutters kjøretur) eller se spennende byer som Volterra (ca. 50 km), San Gimignano (ca. 60 km) og Siena (ca. 80 km)

Leiligheter med god plass inne og ute

Alle leilighetene er godt innredet og råder over satelitt-tv samt telefon - men det er også en fin mobildekning på stedet. Leilighetene ligger i hovedbygningen, hvor det også er resepsjon og restaurant, eller i boligen som ligger like til venstre for resepsjonen. Det finnes også to mindre blokker ved bassenget, hvor det er tre toromsleiligheter langst bassengets korte side. Her er det også en felles grillplass til fri benyttelse på kvelden (men kull må man også ordne selv), og har man en egen grill med, kan man gjerne grille ved siden av sitt eget bosted.

Leilighetene på Residence i Piastroni

Ettromsleilighet med 2 soveplasser (første etasje i hovedbygningen)

Leilighetene ligger alle i første etasje. De består av stue med et lite kjøkkenkrok (2 kokeplater) samt spiseavdelig og dobbeltseng og bad med toalett og dusj.

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser

Det finnes to toromsleiligheter, som ligger i tilbygget ved siden av hovedbygningen. De ligger begge i første etasje og har egen terrasse ved inngangen. De har stue med dobbeltsovesofa og med kjøkkenhjørne (5 plater og ovn) med oppvaskmaskin, soverom med dobbeltseng og bad med toalett og dusj.

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (første etasje med terrasse eller hage og 2. etage)

Det finnes åtte treromsleiligheter som ligger i tilbygget ved siden av hovedbygningen. Alle har egen terrasse ved inngangen fordelt på to etasjer. De har stue med dobbeltsovesofa og med kjøkkenhjørne (5 kokeplater samt ovn) med oppvaskmaskin, soverom med dobbeltseng, soverom med to enkeltsenger og to bad - et per etasje- med toalett og dusj.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Agriturismo Poggio Corbello

Massa Marittima, Toscana

Anbefalinger for deg

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Toscana

Poggio del Melograno

Montecatini Val di Cecina

Podere S. Emilia

Terricciola

search map