Agriturismo i Montespertoli i Toscana

Agriturismo Montalbino

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Landskapet er så fantastisk, at det er vanskelig å forstå herute mellom åsene 25 km fra Firenze. Gården Montalbino er i seg selv verdt turen for å se et eksempel av et lite samfunn som er typisk på landet i Midt-Italia.

Like vakkert som et postkort

Gården Montalbino er i seg selv en utflukt verdig, for å se eksempler på en av de småsamfunn som er så typisk på landet i Midtitalia. En såkalt borgo består av -større eller mindre- klynger hus, og her er den ganske liten og ytterst kunstnerisk. Når man ser det, så tenker men "ja sånn, skal det se ut i Toscana!".

Les mer om Agriturismo Montalbino

Smak på produksjonen i retauranten

Ekteparet som eier gården har valgt å innrede endel av bebyggelsen til utleieleiligheter som leies ut på ukebasis, og på den måten spe litt på inntekten. Deres hovedsysler er landbruksvirksomhet som; vin, olivenolje -og et stykke unna husene- oppdrett av den tradisjonelle toscanske svinerasen cinta senese som går ute i skogen og på marker hele året. Det er hyggelig for barn å se, samt de smaker fantastisk. Dette kan man selv konstantere i gårdens lille restaurant La Lombricaia, hvor gjestene kan spise toscansk mat i hyggelige omgivelser. Å spise på terrassen er verdt hele turen, -ene og alene på grunn av utsikten! Alle gårdens produkter kan også kjøpes i restauranten -dersom man skulle få lyst til å ta med noe hjem.

En overflod av fasiliteter, dyr og hygge

Mellom oliventrærne ligger gårdens to svømmebassenger -et på 15 x 8 meter for de voksne, og et mindre for barna-, sistnevnte har også vannmassasje. Hva skal ellers nevnes? Det finnes mange griller, så man kan selv lage maten i det fri? At det er en stor parkeringsplass for stedets gjester? At hagemøblene er i metall og tre -ikke plastikk-? At det finnes bordtennis, mountainbikes og mulighet for byeskyting? At det er en liten fotballbane for de minste? At stedet i det hele tatt er VELDIG barnevennlig? Eller kanskje bare at det er veldig hyggelig?

Leiligheter med uteområde

Alle leilighetene har eget varmeanlegg, satellitt-tv, peis og ikke minst privat uteområde ved leiligheten med bord og stoler. Det eneste minus vi kan si om stedet, er at kjøkkenet er en smule spartansk. Men, det finnes både grill og restaurant, samt det er også en restaurant i landsbyen som ligger 500 meter unna.

Les om leilighetene på Agriturismo Montalbino

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map