Villa i Montelopio i Toscana

Villa La Lestra

1. etasje 2. etasje
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Èn kilometer fra den lille byen Montelopio ligger det pittoreske gamle bondehuset fra 1800-tallet som i 2008 ble nyoppusset. I dag er det en komfortabel villa med all mulig tenkelig moderne komfort. Villaen byr på aircondition, oppvaskmaskin, vaskemaskin, satelitt-tv i nesten alle rom og internett.

Stor hage med basseng

I hagen på 5000 m² har du et flott nytt basseng foran villaen. Den er 15 x 5 meter (dybde fra 40 til 150 cm), en del av bassenget også en passende dybde for barn. Her finnes det også hagemøbler og en hagepaviljong.Her er det naturligvis også grill, så du kan nyte måltidene dine i det fri.

Les mer om Villa La Lestra

Restaurant og butikker

Den nærmeste restauranten (som foressten byr på ekte toscansk mat), ligger kun 800 meter unna og hvis du kjører noen kilometer finner du butikker, bank og restauranter i den lille sjarmerende byen Peccioli.

Villa med 8/11 soveplasser
- Villaen er 250 m² og ligger på to etasjer. I 1. etasje finnes stuen med en stor peis, satelitt-tv og sofaer, en spisestue med spisebord, kjøkken med fire gassplater, ovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser, et handikapp-vennlig bad med dusj og toalett, et soverom med dobbelseng og privat bad med dusj og toalett.

I andre etasje er det to soverom med to enkeltsenger (med mulighet for en ekstra oppredning) med privat bad med dusj og toalett samt et soverom med dobbelseng (med mulighet for ekstra oppredning), med privat bad med dusj og toalett. Alle soverommene har satelitt tv og peis. Fra andre etasje er det en virveltrapp opp til en liten stue med sofaer og en flott utsikt over landskapet.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map