Villa i Montecatini Terme i Toscana

Villa Le Ferrette

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Med sitt eget basseng, stor og vakker hage og 11 soverom og 11 bad, er dette det perfekte sted å samle sammen den store familien for å feire noe spesielt eller bare ha en uforglemmelig tur og nyte hverandres selskap.

Noe for hele familien

Denne sentrale beliggenheten i Toscana betyr at det er noe for hele familien. Ønsker dere å gå turer har dere et godt utgangspunkt til det her og ønsker du å være aktiv finnes det mini-golf, tennis og andre sportsfasiliteter ikke langt unna villaen. Landsbyen Montecatini Terme ligger kun 3 km unna og du kan velge mellom flere restauranter og titte inn i de mange butikkene. Så byr område også på spa og kurbad som dette område er så kjent for. Det finnes flere flotte parker og hager som normalt tilbyr terapautisk behandling.

Les mer om Villa Le Ferrette

Samle sammen alle rundt basseng eller i den store hagen!

Rundt huset finnes det en privat hage på over 100.000 m² overdekket av oliventrær og frukttrær og her vil du finne nok av privatliv til deg og hele familien. I hagen finner du også et basseng som måler 12 x 5 meter (180 cm dypt) med solterrasse. Ved bassenget finnes det fire garderober, fire bad/toalett, parasoller, solsenger og en overdekket del med bord og stoler. På stedet vil dere også finne en lekeplass, parkeringsplass, grill og hundehus for dem som skulle ønske å ha med seg sin firbeinte venn. Ingen problem her! Jo fler jo bedre!

Villa med 20 soveplasser (600 m²):
Villaen har i alt plass til 20 personer og har fasiliteter som satelitt-tv, lekerom, store stuer og fellesområder både inne og ute og mer enn 1 bad i hvert rom. Hvis to grupper reiser sammen kan huset deles inn i to deler. Hele villaen er utstyrt med aircondition, to oppvaskmaskin, vaskemaskin, satelitt-tv og i korte trekk: alt du og din familie trenger for å nye ferien på best mulig måte.

Venstresiden - 16 soveplasser

Venstre siden av villaen består av en første etasje: her har du en inngang med sofa, tv, bar, profesjonell kaffemaskin, spisestue, kjøkken med 2 komfyr (en med 4 og en med 5 kokeplater), ovn, 2 kjøleskap/fryser, ismaskin, oppvaskmaskin, 1 soverom med dobbelseng med 1 lite bad med toalett. I andre etasje er det 6 soverom med dobbelseng, ett soverom med to enkeltsenger og 7 bad med dusj, toalett og bidet.

Høyresiden - 8 soveplasser

Høyre siden av villaen består av en inngang i første etasje: romslig spisestue med sofaer, bord, peis, kjøkken med komfyr, ovn, kjøleskap/fryser, oppvaskmaskin, 1 separat toalett, 1 romslig bad som også er egnet bevegelseshemmede med dusj, toalett og bidet. Et par trappetrinn opp finner dere et lekerom. Til sammen finnes det 2 soverom med dobbelseng, 2 soverom med enkeltsenger og 4 bad hver med dusj og toalett.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Villa Le Ferrette

Les personlige anmeldelser av Villa Le Ferrette som ligger i Toscana. Bedømmelsene av villaen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Le Ferrette. I tillegg til vurdering av selve villaen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 6 anmeldelser fra Villa Le Ferrette

Fantastisk utsikt, super nydelig hus, utmerket vert

Dette stedet må oppleves, huset er stort og har alt du trenger.
Utsikten er bedre enn hva bildene viser i Italia.
Verten er veldig hjelpsom og imøtekommende, i tillegg lager familien hans utsøkt mat som du kan bestille.
Vi kommer veldig gjerne tilbake, stor takke til Stefano, verten.

Les mer

Fantastisk hus som var bedre enn

Alle rom var gode og bassengområdet også med en "vert" som tok vare på oss på en fantastisk måte.

Les mer

Fantastisk ferie i Toscana

En fantastisk uke der vi som en familie likte det vakre Toscana. Det varme været, den vakre naturen og det herlige Toscanske kjøkkenet.

Les mer

Perfekt!

Villa Le Ferrette oppfylte våre høye krav med god margin.
Huseieren Stefano var en hyggelig kar som hjalp til med det vi ba ham om.

Les mer

Bedømmelse av Villa Le Ferrette

Les mer

Bedømmelse av Villa Le Ferrette

Les mer
 
search map