Agriturismo i Montalcino i Toscana

Podere La Casa

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Midt blandt vingårder og ved foten av Montalcino ligger Podere La Casa, som er en del av den berømte vingården Tenuta Caparzo, som er kjent for å være av de beste produsentene av Brunello di Montalcino.

Bondehus i rustikk stil

Dette stemningsfulle gamle bondehuset ligger rett ved vinåkrene, hvor også gårdens vin La Casa kommer fra. Podere La Casa er oppdelt i tre romslige leiligheter, og de er alle innredet i en passende rustikk stil, men samtidig med en moderne komfort som satellitt-tv, oppvaskmaskin, gode kjøkkenfasiliteter, sentralvarme (men også peis) samt tyverialarm.

Les mer om Podere La Casa

Tre leiligheter med stort fellesareal

Til fellesbruk for de tre leilighetene er det dessuten en vaskemaskin. Rundt om huset er det et 3000 m² stort område, en stor terrasse med en flott utsikt og et svømmebasseng på 15 x 5 meter (160 cm dyb) med tilhørende omkledningsrom og dusj, parkeringsplass, pizzaovn og grill. Montalcino med alle sine butikker og restaurant ligger fire kilometer unna.

Leilighetene på Podere La Casa

Treromsleiligheten Gelso med 3 soveplasser

Er på ca 80 m² og ligger på første etasje. Leiligheten består av stue med peis, satellitt-tv og kjøkkenhjørne (utstyrt med komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin), hvorfra det er utgang til en privat hage med utsikt til Montalcino, soverom med dobbelseng og eget bad med toalett og badekar, soverom med en smal dobbelseng (kan benyttes av en person) og et til bad med toalett og badekar. Leiligheten har i tillegg til egen hage to terrasser, med utsikt til svømmebassenget fra den ene.

Treromsleiligheten Olivo med 4 soveplasser

Er på 90 m² og ligger på første etasje. Leiligheten består av stue med peis, satellitt-tv og åpen kjøkken (utstyrt med komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin), hvor man også har utgang til en hage, soverom med dobbelseng og et bad med toalett og dusj, soverom med dobbelseng og ennå et bad med toalett og badekar. Begge soverommene har adgang til en privat terrasse, den ene med utsikt til svømmebassenget.

Femromsleilighet Loggia med 7 soveplasser

Er på 160 m² og ligger på andre etasje. Leiligheten består av stue med peis, satellitt-tv og åpen kjøkken (utstyrt med komfyr, to kjøleskap og oppvaskmaskin), soverom med dobbelseng og eget bad med toalett og dusj, to soverom med dobbelseng, et soverom med enkelseng og to bad, begge med toalett, den ene har dusj og det andre har badekar. Fra kjøkkenet er det adgang til leilighetens private terrasse med tak.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map