Feriehus og hoteller i Marina di Massa

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Til gjengjeld er det ikke så mye sjarm å finne i denne byen i Toscana. Og dersom du kommer utenom badesesongen er det heller ikke mye liv å finne. Bemerkelsesverdig for denne badebyen er at utenlandske turister kun finnes i fåtall, det er hovedsakelig italienske turister som drar på ferie her. På grunn av dette er de fleste menyene på engelsk og de færresten lokale vil kunne kommunisere på annet enn italiensk.

I den lille byen er det mange muligheter for diverse aktiviteter, som tennis, minigolf, badeland og mye mer. Marina di Massa er også et godt utgangspunkt for utflukter til det flotte fjellrike innlandet i Toscana, og det berømte Naturreservatet Le Cinque Terre med sine sjarmerende fiskerlandsbyer og eldgamle stier er heller ikke langt unna. Det er også togstasjon i byen.

For mer natteliv kan du besøke nærliggende Forte dei Marmi, som stiller med mange kaféer og barer.

Kart over Marina di Massa

Hvis du klikker på kartet over Marina di Massa i Toscana nedenfor kan du danne deg et overblikk over byen. Her kan du blant annet se plasseringen av feriehus og utvalgte leiligheter og hoteller i området. 

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Hoteller og ferieleiligheter i Marina di Massa

In-Italia Reiser har et stort utvalg av feriehus i Toscana, deriblant i badebyene ute ved kysten. Vil du finne et godt hotell eller en ferieleilighet i Marina di Massa behøver du kun å angi dine feriedatoer i søkemotoren øverst her på siden. Her har vi samlet alle feriehusene vi har håndplukket i byen og i nærområdet. 

Har du spesielle ønsker til ditt feriehus i Marina di Massa kan du med fordel benytte de utvidede søkeinnstillingene. Her kan du for eksempel angi preferanser rundt beliggenhet og fasiliteter. 

>> Sammenlign priser på hoteller og feriehus for en badeferie langs kysten i Toscana

Flyplasser og lokal transport

Pisa Flyplass ligger kun en god halvtimes kjøring fra Marina di Massa. Denne flyplassen benyttes av en rekke flyselskaper, og det er som regel direkte sesongruter dit fra Norge. I tillegg er blant annet Firenze Flyplass også innenfor rekkevidde, der du også kan finne gode flyforbindelser. Du kan selv sjekke hvilke forbindelser som passer best til din ferie ved å bruke "Fly & opphold"-søkemuligheten øverst på siden. 

Vi gjør oppmerksomme på at du enkelt kan bestille din reise til Toscana som en samlet pakke med fly og opphold, men at In-Italia Reiser ikke selger flyreiser alene. 

Det er enkelt å ta tog fra Marina di Massa til blant annet Pisa og Firenze. Men togstasjonen ligger oppe i selve Massa, ca. 3 km fra kysten. 

Les mer om Marina di Massa

Utfluktsmuligheter

Med de deilige strendene og de mange aktivitetsmulighetene i byen kan man godt få hele ferien til å gå i Marina di Massa. Men det er også flere spennende utfluktsmål innenfor kort avstand hvis du vil oppleve det mer autentiske Italia. Du bor blant annet ikke langt fra det meget berømte naturreservatet Cinque Terre, som er spesielt kjent for sine fem idylliske småbyer. Området kan med fordel utforskes til fots. Er du glad i en aktiv ferie byr marmorfjellene også på store naturopplevelser.

Mens selve Marina di Massa ikke byr på så mye av den gamle, historiske sjarmen som man ofte forbinder med Italia behøver du ikke å kjøre langt for å finne en overflod av dette. Kjør for eksempel en tur til Lerici eller Lucca, og bruk dagen på å spasere rundt i de stemningsfulle, smale gatene eller sett deg på en kafé på et av de hyggelige torgene.

Lokale linker

Hjemmeside for kommunen (italiensk)

Sjul teksten
 
 
search map