Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Mest populære byer i Manciano

Alle byer i Manciano

Den lille byen Manciano, med sine ca. 7000 innbyggere, ligger sør i Toscana, nær Lazios grense, ca. 444 m.o.h. Byen har en herlig avslappet og upretensiøs atmosfære, og utsikten er imponerende. Byens gunstige beliggenhet gjør at den ligger nær den herlige kysten ved Ortobello og Porto Santo Stefano. En kombinasjon som blir mer og mer populær da du kan variere ditt opphold etter hva du har lyst til å gjøre dag for dag. Samtidig gjør den overkommelige avstanden til Roma, ca. 151 km, at du til og med kan kombinere storby med landlig idyll.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

En by med tradisjoner

Manciano delle streghe, dove si va si vede - som betyr Heksenes Manciano, du ser dem overalt. Det sies at disse ordene blir sagt av lokale til alle utenfrakommende som kommer gjennom bymuren. Denne talemåten har flere hundre år på baken, selv om det ikke er sikkert at du hører det i dag - men man vet aldri, da innbyggerne i Manciano er meget tradisjonelle. Man merker straks den praktfulle, autentiske stemningen når man spaserer rundt i gatene og på torgene og hører de lokale prate livlig med venner og bekjente.

Les mer om Manciano

Her finner du litt av hvert

Selv om byen er en liten, hersker det en behagelig og autentisk atmosfære som er typisk for regionen her. Du kan velge mellom flere restauranter/pizzeriaer, samt flere barer. Det er til og med en bank, posthus, apotek, bensinstasjon, museum, turistkontor og en del småbutikker.

Sjul teksten
 
 
search map