Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Lucignano er ikke blant de toscanske byer som "alle" kjenner til. Paradoksalt nok snakkes det varmt om denne i Greve in Chianti, hvor turisme er spent til bristepunktet, men det er kun et mindretall som kjenner til en perle som Lucignano.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Godt bevart mellom festningsmuren

Den ligger på sin bakketopp med gamle festningsmurer hele veien rundt, og det er vanskelig å forestille seg en mer kunstnerisk liten toscansk by.Stedet har en fasinerende oppbygningen av konsentriske sirkler med byen i høyest punkt i midten, og det finnes også en viktig kirke.

Les mer om Lucignano

Koselig sentrum

Byen er full av spennede kirker, gode restauranter og imøtekommende innbyggere og med sin beliggenhet mellom Arezzo, Siena og Cortona gjør det stedet til et godt utgangspunkt for utflukter.

De siste to søndagene i mai holdes den årlige festen i byen: den såkalte Maggionata Lucignanese. Hvert år prøver deltagerne å overgå hverandre når de går i tog i tematisk utkledning og vogner.

For mer informasjon: www.maggiolatalucignanese.it

Sjul teksten
 
 
search map