Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
1

Henter innhold

Finn ditt ideelle Bed & Breakfast i Lucca her på siden og gled deg til en ferie i en av Toscanas vakreste byer - som uforståelig nok er ukjent for mange. Bak de velbevarte bymurene finner du en kulturhistorisk perle der du kan utforske spennende severdigheter og nyte en hyggelig, intim atmosfære.

Tett på lokallivet

En ferie på et Bed & Breakfast i Lucca gir deg en sjanse for å bo sentralt og ofte i unike bygninger, samtidig som denne formen for ferieovernatting gir deg en mer naturlig kontakt med de lokale. Det gjelder kke minst da vertene ofte selv bor på stedet og mer enn gjerne gir deg tips til de mest interessante severdigheterne i området, samt hvor du finner de beste stedene å utforske det lokale kjøkkenets herligheter.

Gå på oppdagelsesferd i Lucca

Start ferien din i Lucca med å gå eller sykle en tur lang byens opprinnelige festningsmur. Tidligere skulle bymurene hovedsakelig beskytte byens borgere mot angrep utenifra, mens det i dag har blitt anlagt stier som tilbyr populære mål for gå- og sykkelturer rundt gamlebyen. Det er faktisk ikke tillatt å kjøre med bil innenfor Luccas bymurer.

Vi anbefaler å absorbere alle inntrykkene i et rolig tempo til fots. Kjenn det historiske suset som hersker i de smale, snirklete gatene, på de flotte torgene og inne i gamle bygninger som den vakre katedralen. En tur opp i et av byens tårn kan også anbefales hvis du har energien til det. Herfra får du en imponerende utsikt over Lucca og landskapet rundt.

I tillegg til å utforske historiske Lucca får du nok av muligheter til å slå deg ned på en fortauskafé og betrakte bylivet herfra. På Luccas torg avholdes det også jevnlig livlige markeder og utendørskonserter om sommeren.

>>> Se alle ferieboliger og hoteller i Lucca her

En flott base for opplevelsesrike utflukter

Å bo med gangavstand til det meste kan være en stor fordel, men du kan naturligvis også velge et Bed & Breakfast som ligger i litt mer landlige omgivelser hvis du ønsker mer fri luft og stille idyll i løpet av ferien. Det er dessuten ikke kun innenfor bymurene du finner interessante severdigheter. Området rundt Lucca er for eksempel berømt for de mange villaene som fra det 14. til det 18. århundret ble bygget som sommerhus for rikmannsfamilier.

Når du bor på Bed & Breakfast i Lucca har du ikke bare en god base for å utforske middelalderbyen, men hele regionen. Det er kun en times kjøring til de mange severdighetene i Toscanas hovedstad Firenze, samtidig som Siena og ikke minst nærliggende Pisa også er opplagte mål for dagsutflukter.

Hvis du trenger en avkjølende dukkert er det asurblå og innbydende Liguriske hav ikke mer enn en halvtime unna.

Bruk søkemotoren øverst på siden for å se det aktuelle utvalget av Bed & Breakfaster i Lucca og resten av Italia. Hvis du har spørsmål eller får bruk for hjelp er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss. Vi stiller gladelig med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre deg en bekymringsfri og behagelig ferie.

 
search map