Agriturismo i Lajatico i Toscana

Azienda Agricola Bellavista

 
Azienda Agricola Bellavista er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Azienda Agricola Bellavista er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Lajatico her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Azienda Agricola Bellavista ligger i utkanten av den lille byen Lajatico, hvor du finner innkjøpsmuligheter og kafèer. I den lille restauranten på gården, som er åpen fredag og lørdag serveres det tradisjonelle retter.

I gåavstand fra Lajatico by

På Azienda Agricola Bellavista har du en stor fordel ved å bo på gangavstand fra byen og samtidig nyte det toscanske landskap, huset ligger på en skråning med flott utsikt over det flotte landskapet mot Volterra. Den er en veldigfin og velholdt gård, som vi spesiellt anbefaler til familier, som her har alt tilrettelagt.

Les mer om Azienda Agricola Bellavista

Felles fasiliteter og basseng

Ved huset er det parkeringsplass, svømmebasseng for voksne samt et barnebasseng, en stor hage med oliventrær og grillområde. Gårdens to hus er blitt inndelt i fem romslige og komfortable leiligheter. Det finnes dessuten en felles vaskemaskin, som gjestene kan benytte mot betaling.

Uteområder med flott utsikt

Alle leilighetene er utstyrt med satellitt-tv. Leilighetene på første etasje og det lille huset har egen terrasse med møbler som er rett utenfor døren. De leilighetene som ligger på andre etasje har en flott loggia-område med utsikt over dalen, som er adskilt fra stuen med glassdør.

Leilighetene på Azienda Agricola Bellavista

Toromsleiligheten Rosa med 4 soveplasser (1 etg)

ligger på første etasje og er ca 50 m². Den består av stue med kjøkkenhjørne og dobbel sovesofa, soverom med dobbelseng og bad med toalett og dusj. Leiligheten har dessuten egen hage med bord og stoler.

Toromsleiligheten Violetta med 4 soveplasser (1 etg)

ligger på første etasje og er ca 50 m². Den består av stue med kjøkkenhjørne og dobbel sovesofa, soverom med dobbelseng og bad med toalett og dusj.

Treromsleiligheten Mimosa med 6 soveplasser (3 etg)

ligger på tredje etasje og er på ca 70 m². Den består av stue med dobbel sovesofa og loggia med glassdør, kjøkken og to soverom med dobbelsenger og to bad med toalett og dusj.

Treromsleiligheten Margherita med 6 soveplasser (2 etg)

ligger på andre etasje og er ca 70 m². Den består av stue med dobbel sovesofa og loggia med glassdører, kjøkken, to soverom med dobbelsenger og to bad med toalett og dusj.

Treromsleiligheten Girasole med 7 soveplasser (hus på 2 plan)

er et lite hus fordelt på to etasjer og er ca 80 m². Det ligger på terrassen over svømmebassenget og består av en romslig stue med kjøkkenhjørne og dobbel sovesofa samt en utdragbar seng, to soverom med dobbelsenger samt to bad med toalett og dusj. Huset har også to terrasser.

Sjul teksten
 
 
search map