Agriturismo i Iano i Toscana

La Vecchia Sassa

 
La Vecchia Sassa er ikke tilgjengelig for øyeblikket
La Vecchia Sassa er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Iano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det er lagt opp til en god ferie her på den gamle stemningsfulle gården med et håndterlig antall smakfulle og komfortable leiligheter med interiør som er typisk for regionen. Her er rett og slett alt som trengs for å gjøre en ferie i Toscana til en uforglemmelig opplevelse. Et ekstra pluss er at du raskt kan gå bort til landsbyens restaurant og bar.

Vakker utsikt, fint basseng og god restaurant rundt hjørnet


Lano er en pittoresk liten landsby som ligger på en høyde, og her er det, eller rettere sagt like utenfor, finner vi populære La Vecchia Sassa. Gården er liten, med bare åtte leiligheter og passer deg som ønsker fred og ro i ferien. Leilighetene er spredt i forskjellige bygninger, og en av dem ligger faktisk innenfor Lano's bygrense selv om det ikke er lenger enn 80 meter til gårdens "hovedbygningen".

La Vecchia Sassa's beliggenhet betyr at du har gangavstand til landsbyens restaurant/pizzeria Antico Borgo, bar og minimarked. Både praktisk og behagelig om du ønsker å lage maten selv eller sitte ned og bli servert den ene lokale spesialitet etter den andre, sammen med en god flaske lokal vin. For flere restauranter kan du gå til Montaione bare 10 km unna, leter du etter et større supermarked har du Castelfiorentino ca. 18 km unna.

Les mer om La Vecchia Sassa

Bli hjemme og nyte eller gå på oppdagelsesferd


Utsikten, ja den er vanskelig å slå, og hva kan være bedre enn å "bli hjemme" og slappe av en dag i solen ved det vakre utendørs svømmebassenget (sjøvann systemer). Her kan du ta en liggende stilling i en av stolene som er utplassert eller bare for å legge deg under parasollen med en god bok i hånden eller noe forfriskende å drikke mens du nyter den fantastiske utsikten over det nærliggende landskapet.

Når det er tid for utflukter, kan du knapt bo mer strategisk. Du har samme avstand til tre av Toscanas mest populære byer nemlig, Pisa, Firenze og Siena dunår alle tre med ca. en time med bil (avhengig av trafikk selvfølgelig). Dette betyr at du får fyllt opp både når det gjelder kultur og shopping, enda mer kultur får du i de to helt bedårende landsbyene San Gimignano og Volterra som er ca. 30 minutter unna med bil.

På nærmere hold kan du ta rolige turer, spille golf ca. 5 km unna på en 18-hulls golfbane i Castelfalfi eller se omgivelsene fra hesteryggen da La Vecchia Sassa har en avtale med den nærliggende rideskole Il Fregione.

Pen leilighet med egen uteplass


Leilighetenes kvalitet er god, og de er romslig møblert med stilfulle antikke møbler. De har alle en oppvaskmaskin, Sat-TV, kaffemaskin og mye mer, best av alt: de har alle en privat terrasse med bord, stoler og parasoll.

Les om leilighetene på La Vecchia Sassa

Sjul teksten
 
 

Lignende boliger

Agriturismo Canale

Montelopio, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Anbefalinger for deg

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Toscana

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

Poggio del Melograno

Montecatini Val di Cecina

Castello di Fabbroni

San Polo in Chianti

search map