Bestill et håndplukket Hotell i Toscana

Antica Taverna Casagrande, Figline Valdarno
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
1
Henter innhold

Heldigvis kan du komme tilbake til Toscana gang på gang, og vi i In-Italia hjelper deg med å finne de helt perfekte hotellene, uansett hvilken del av regionen du ønsker å utforske. Vi anbefaler at du finner et sentralt hotell i Toscana som både gir deg ro til refleksjon og gir deg en ideell beliggenhet for å dra på uflukter - enten på egenhånd eller sammen med en gruppe.

Innta Toscana langsomt! Sett av tid til fordypelse og la deg bli overveldet av historiens vingesus. Noen av fortidens største kunstnere og tenkere har latt seg inspirere her, og romerrikets avtrykk på de toskanske landskapene er en hel fortelling i seg selv. Og så er det vinen og maten, som setter den perfekte prikken over i-en når dagen er omme. Alt det vi nordmenn elsker ved Italia finner man i Toscana. 

Det er naturligvis mulig å overnatte på vinhoteller i Toscana, der man enten kan observere det harde arbeidet på avstand eller delta i produksjonen, alt etter årstid. Forskjellige vingårder åpner portene for overnattende gjester som en del av virksomheten, og det serveres naturligvis retter som passer perfekt til den lokale produksjonen. 

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Den toskanske geografien

I tillegg til den flotte og lange kystlinjen er Toscana dominert av bakker og fjell. Under 10% av regionen kan betegnes som "flat", og det har gitt grobunn for noen helt fantastiske byggverk i både nåtid og fortid. 

En fjerdedel av Toscana består av fjell, og her opplever man den minste befolkningstettheten og de vakreste utsiktene. Mest flatt er det rundt elva Arno, som bl.a. renner gjennom Firenze og under den berømte broen Ponte Vecchio på vei mot utløpet i Tyrrenhavet. 

Provinser og byer i Toscana

Toscana er oppdelt i 10 provinser, der den sørlige Grossetto-provinsen er den største, mens Firenze-provinsen er den mest folkerike med ca. 1 million innbyggere av regionens samlede innbyggertall på ca. 3,9 millioner. 

Firenze er - i tillegg til å være den største byen i Toscana - også regionens hovedby og naturlige kraftsenter. Firenze MÅ simpelthen oppleves, men ikke glem å kikke på andre interessante byer som Arezzo, Lucca, Montalcino, Pisa, Siena og mange flere. 

Leier man bil i Toscana kan man innta byene - og ikke minst området mellom dem - i sitt eget tempo. Kanskje man vil stoppe i en landsby og kjøpe ferske råvarer, eller la smaksløkene få fryde seg over lekker kokekunst på områdets restauranter?

Strandhoteller i Toscana

For mange er det opplagt å kombinere de kulturelle opplevelsene i Toscana med noen dager ved stranden. Toscana har en lang og fantastisk kystlinje fra Massa i nord til Orbetello i sør - rundt 250 km med hovedsakelig sandstrand vendt ut mot Tyrrenhavet. 

Vi har valgt ut flere enn 100 hoteller i Toscana som ligger innenfor 1500 meter fra stranden. Velg f.eks. området rundt Livorno og Pisa, der det er kort avstand til opplevelser i byene, samtidig som du kan unne deg late dager i solsengen med sand mellom tærne. 

Slik kommer du deg til Toscana

Fra Oslo til Pisa er det ca. 2200 km; en avstand som kan tilbakelegges i en god bil med et par gode sjåfører som kan dele på kjøringen. Men ofte er det like lett - og samlet sett billigere - å bestille en direkteflygning fra Oslo eller flygning med én mellomlanding fra Bergen eller Trondheim til Galileo Galilei-flyplassen i Pisa. Her kan man leie en billig bil og utforske området med friske øyne uten å ha mange timers Autobahn lagret på netthinnen. Det tar ca. 1 time å kjøre fra Pisa til Firenze. 

Utvalgte hoteller i Toscana

Hos In-Italia er alle hotellene i Toscana nøye utvalgte og lever opp til en rekke standarder som gjør dem passende for norske feriegjester. Vårt finmaskede nett av over 200 hoteller i regionen gir deg de riktige valgmulighetene i forhold til geografi, kvalitet og service - også i høysesongen. 

Vi er ekte spesialister på Italia, og er ledende i Skandinavia når det gjelder overnattinger. Flere av oss har tilbragt flere år av våre liv i støvellandet, og vi har direkte kontakt med alle våre hoteller i Toscana.

 
search map