Feriebolig i Guardistallo i Toscana

Villa Elena

 
Villa Elena er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Elena er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Guardistallo her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Før i tiden var Villa Elena et herskapshus, i dag er den oppusset til romslige leiligheter, uten at villaens fasade og uttrykk er endret.

Midt i landsbyen rett ved badeland og fornøyelsespark

Villaen ligger i forbindelse med landsbyen Guardistallo, hvor du letter finner fram til de største fornøyelsene, samt et lite utvalg av restauranter. Her kan du kombinere jakten på den autentiske, vakre Toscana med en familiestemning, avslapning, sport og kultur. Spør i resepsjonen og de vil kunne fortelle om mulighetene i området. For barnas skyld skal det nevnes at det både finnes badeland og en fornøyelsespark i kort avstand herfra.

Les mer om Villa Elena

Gode failiteter gjør ferien fullkommen

Til din rådighet kan vi nevne at det finnes en resepsjon med wifi samt en lesesal med tilhørende bibliotek, hvor det kan hentes bøker på flere språk enn bare italiensk. Det finnes et myntvaskeri med mulighet for å tørke sine klær og stryke det. Du kan benytte deg av av opptil flere grill-områder, lekeplass med bla. boccia-bane og bordtennis, og kort herfra ligger det en basket og volleyballbane, som du kan bruke fritt. Når du ønsker å kjøle deg ned er det et basseng på 14 x 7 m med en dybde på 80 cm til 3 m, et rundt barnebasseng på en diameter på 3 m med dybde på 70 cm. Og når du vil varme deg, kan du sole deg på terrassen med parassoller og solsenger. Herfra kan du også skimte havet på en solrik dag. Dessuten finnes det en parkeringsplass til din bil, og vi anbefaler at du kommer hit med bil.

Enkle leiligheter til ferie i det fri

Leilighetene er alle forskjellige i sitt uttrykk og ligger enten i villaen eller sidebygningen, på begge sider av veien inn til byen. Det som kjennertegner dem alle er at de er romslige og behagelig innredet i klassisk toscansk stil. De har satelitt-tv, oppbevaringsboks, vannkoker og hårføner på badet.

Leilighetene på Villa Elena

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser

Leilighetene er ca. 40 m² og består av en stue med kjøkkenhjørne og dobbel sovesofa (best til barn under 12 år), et soverom med dobbelseng og bad eller sovesofa til èn person og oppredning til 3 på soverommet.

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser

Leilighetene er ca. 60 m² og består av stue med kjøkkenhjørne, et dobbeltrom, et rom med to senger og et bad. De to øvrige segene kan enten settes inn i ett av rommene eller i stuen.

Sjul teksten
 
 

Lignende boliger

Il Casone di Pomaia

Pomaia, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

search map