Feriehus og hoteller i Follonica

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Follonica er en by i Grosseto provinsen i den italienske regionen Toscana ved Follonica bukten (Golfo di Follonica), omtrent 40 km nordvest fra Grosseto. Denne byen er høyt profilert og kjent i Toscana, men er ganske så ukjent utenfor Italia.

Nyt sandstranden sammen med italienske turister

Follonica er en av Toscanas favorittbyer ved havet. Det finnes masse underholdning, restauranter, butikker og kafèer, men det finnes overraskende få turister enn mange andre steder i Toscana. Turistene burde nok vurdere å komme ut fordi strendene er brede og lange og de byr på flott sandstrand og har sjarmen av mange italienske turister som kommer hit. Ønsker du å finne noe genuint og ikke være omringet av mange andre skandinaviske turister er dette stedet å komme til. Verdt å få med seg er middelalderslottet (Castello di Valli). Ruinene ser ut mot den moderne byen fra en nærliggende bakke som har eksistert helt siden 884.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map