Hotell i Firenze

Villa Broncigliano Luxury B&B

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Villa Broncigliano Luxury B&B er stedet for deg som ønsker å slappe av og nyte ferien din i rolige omgivelser, men fortsatt tett på alle bekvemmeligheter. Her vil du bli tatt godt vare på av eierne Perla og Carlo som selv bor i villaen.

Slapp av i hagen

Rett utenfor villaen er det en deilig terrasse og rett ved denne finner du også en velstelt, liten hage. Her er det solsenger og parasoller så du kan slappe av i skyggen av trærne. Ned et par trapper ligger enda en avdeling av hagen, utstyrt med en liten bar som kan forsyne deg med enkle drikkevarer. Hvis du ser bort fra rommene og den lille frokostsalen som ligger i andre etasje er dette en privat villa, men eiernes gjestfrihet gjør at du er mer enn velkommen til å plukke bl.a. persimonfrukter i den deilige hagen.

Les mer om Villa Broncigliano Luxury B&B

Kjenn det historiske suset

Villaen har en lang historie og tilhørte opprinnelig en familie fra Firenze, som bygde den som sommerresidens på 1500-tallet. Villaen ble renovert med kjærlighet og omsorg for å bevare den opprinnelige atmosfæren. Dette har de lykkes med , og da tenker vi ikke bare på villaen selv, men også på det vakre interiøret. Stilen er varm og hyggelig, og med kun fire rom er det ikke vanskelig å føle seg hjemme.

Selv om barn er velkomne synes vi at Villa Broncigliano Luxury B&B passer bedre for voksne og par.

La bilen stå

Villaen ligger knappe 6 km sørvest for Firenze, og da det er en bussholdeplass like ved kan du la bilen stå når du vil besøke den kjente kulturbyen - noe vi selvsagt anbefaler. Da slipper du nemlig både den hektiske trafikken i sentrum og å lete etter parkeringsplass, som i tillegg er en dyr affære.

Byen Scandicci ligger et par kilometer fra stedet, og til fots vil det nok ta omtrent en halvtime avhengig av ditt tempo. Her finner du barer, restauranter og butikker. Det er ikke det store utvalget, men det aller mest nødvendige. Fra Scandicci kan du dra videre til Firenze med både buss og trikk.

Villaen har rom med forskjellige navn. Innredningsstilen er den samme, altså både romantisk og klassisk. Kvalitet har stått høyt i fokus og her finner du også ergonomiske madrasser, antiallergiske spesial-puter og sengetøy i bomullsateng.

Alle rommene er utstyrte med aircondition, LCD-TV, Wi-Fi, minibar, espressomaskin, vannkoker, safe, hårføner, tøfler og morgenkåpe.

.

Les om rommene på Villa Broncigliano Luxury B&B

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map