Firenze, Toscana Firenze flyplass

Firenzes flyplass i Toscana
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Firenzes flyplass - offisielt kalt Aeroporto di Firenze (flyplasskode FLR) - er også kjent som Peretola Flyplass, og ligger omtrent fire kilometer fra Toscanas hovedby Firenze sitt sentrum. Sammen med flyplassen ved Pisa mottar Firenzes flyplass en stor del av de mange reisende som kommer for å oppleve Toscanas sjarmerende byer og natur. Takket være flyplassens sentrale beliggenhet er det ikke bare enkelt å komme seg inn til Firenze, men også videre til resten av regionens mange populære byer og severdigheter. 

22. desember 2015 - Vi holder på å oppdatere alle sidene våre med informasjon om flyplasser, derfor kan det hende at det mangler div. informasjon i teksten nedenfor. 

Flyselskaper

Firenzes flyplass utgjør et av knutepunktene i det spanske lavprisselskapet Vuelings rutenettverk, og det er derfor mange forbindelsesmuligheter her. I tillegg kan du fly hit med selskaper som KLM, Lufthansa, AlItalia og AirBerlin.

Flyruter

Det går fly fra Firenzes flyplass til mange av Europas største flyplasser hele året rundt, som Amsterdam, London, Madrid, München og Paris. I tillegg går det en del sesongruter til blant annet København.

Lokal transport

Det går shuttlebusser inn til sentrum av Firenze ca. hvert 20. minutt, og derfra er det mange gode forbindelser til resten av Toscana. I tillegg er det taxiholdeplass utenfor terminalen, og kjøreturen tar ca. 15 minutter. 

Bilutleie

Hvis du vil utforske Toscana i egen bil er det flere bilutleieselskaper representert på flyplassen. Skrankene deres finner du rett utenfor ankomsthallen. Hvis du vil være sikker å at det står en bil klar ved ankomst kan vi anbefale å reservere den hjemmefra. 

Fasiliteter på flyplassen

Flyplassen har et fint utvalg av restauranter og barer både før og etter sikkerhetskontrollen. I tillegg kan du gjøre noen siste-liten-innkjøp i butikkene - de fleste ligger i andre etasje. I tillegg finner du alle fasilitetene man kan forvente av en moderne flyplass som vekselskontorer, minibanker og et postkontor. Det er ingen hoteller, men det er det til gjengjeld mange av inne i Firenze. 

Avreiser og ankomst

 

Adresse

Aeroporto di Firenze 
Via del Termine 11
I-50127 Firenze, Toscana
Italia 

Telefon: +39 055 3061 5 
Flyplasskode FLR

Du kan se aktuelle avganger og lese mer om flyplassen på den offisielle hjemmesiden her.

 

Se flyplassens beliggenhet på kartet

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Bildet øverst: Et fly fra lavprisselskapet Vueling letter fra Firenzes flyplass. Du kan fly direkte med Vueling til flyplassen i Firenze fra København. Kilde foto: Controradio

 
search map