Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Se byen som er så rik på kultur

Firenze er Toscanas hovedstad og har vært et kulturelt sentrum siden tidlig middelalder. Fra middelaladeren til renessansen var en stor andel av den vestlige verdens mest anerkjente kunstnere, vitenskapsmenn og arkitekter enten født i Firenze eller de gikk sin læretid her. På den tiden var Firenze et økonomisk og kulturelt sentrum, beundret og respektert av resten av Europa. Eksempel på internasjonalt kjente "florentinere" er Boccaccio, Dante, Giotto, da Vinci, Michelangelo, Botticelli og Brunelleschi.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Besøk verdens største musem

Mange kunstverk har forlatt byen for å pryde museer og private samlinger i hele verden, men Firenze rommer stadig mange kunstverk og har mange vakre historiske bygninger som er verdt å besøke: Ponte Vecchio, Palazzo Vecchio, Piazza della Signoria, Gli Uffizzi, kirken Santa Maria Novella og Santa Croce, Palazzo Pitti med sine utstillinger, domkirken med Brunelleschis kuppel og Giottos klokketårn. Hele byens historiske sentrum er nesten et museum i seg selv, men kjedelig er det absolutt ikke.

Les mer om Firenze

Byens andre side

Du blir helt sikkert tørst og sulten av all kulturen og historien, og Firenze kan tilby noe for enhver smak. Alt fra internasjonal fast-food til en restaurant med tre Michelin stjerner og utsøkte vinbarer til folkelige barer. Vil du ha noe ekstra spesielt, kan det være en idè å besøke Il Mercato Centrale (Det sentrale matmarkedet) der det i første etasje finnes mange lokale butikker som selger all mulig mat, mens det i andre etasje er flere restauranter som lager uendelige mange gode retter som virkelig er verdt å smake på. Ellers finner du mange gode shopping-muligheter, fra de største merkene (Gucci, som blant annet er fra Firenze) til det ukentlige markedet i parken Le Cascine, store konserter og mye mer!

Bestill din overnatting i Firenze

Uansett hvor du ønsker å bo, i sentrum av Firenze, eller utenfor i Toscanas sjarmerende landskap - vindistriktet Chianti, f.eks: vi kan hjelpe deg å finne det overnattingstilbudet som passer deg best. Bruk søkemotoren over til å velge blant våre håndplukkede overnattingsmuligheter, som inkluderer hoteller, leiligheter og B & B. Eller kontakt våre erfarne reiseeksperter med over 15 års erfaring med reiser i Italia, for råd. Send en epost ved å bruke kontakt-linken på toppen av siden, eller bruk chat-boksen til venstre på siden. Du kan også ringe oss på nummeret du ser til høyre på siden. Vi ser fram til å hjelpe deg å få det meste ut av ferien din i Firenze.

Sjul teksten
 
 
search map