Agriturismo i Figline Valdarno i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Hagen ved hotellet Leiligheten Veronica Hagen til leiligheten Orchidea Restauranten ved utendørsbassenget Leiligheten Orchidea Utendørsbassenget på andre siden av veien Leiligheten Veronica
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

I dag er Antica Taverna Casagrande ikke forbehold for adelen, men er derimot et praktfult feriested som er tilgjengelig for alle oss og til og med har rimelige priser. Her finner du flotte hotellrom og leiligheter samt en innendørs og et utendørs basseng. Byens togstasjon får deg frem fort, godt og komfortabelt rundt til de største kulturbyene som f.eks Firenze. Et perfekt utgangspunkt for å slappe av, forelskelse og utflukter

Landssted i byen - her får du det beste av de to

Denne imponerende herregården er bygget på slutten av 1300-tallet av familien Serristori en av de mest innflytelsesrike i datidens Toscana i en storslått arkitektur. Gulvene i cotto, de utsmykkede loftene og den tradisjonelle italienske hage av sjelden skjønnhet. Det er sjeldent å finne steder som kombinere det landlige med bylivet. Man går inn fra gaten i den sjarmerende byen Figline Val d'Arno , men når man er kommet gjennom huset og ut i hagen så tror man at man er på landet. Her finnes det badstue, spa-senter og treningssal og i en gårdens rom ligger det en skjønnhetsklinikk. På gården arrangeres det med jevne mellomrom tegne, male og kjeramikkurs samt visning i den imponerende vilkjelleren og aktive vin og oljeproduksjon. Det er mulig å parkere på stedet og er man med tog er det kun 700 meter å gå fra byens togstasjon. Det er ganske opplagt å bo her uten bil da du flere ganger i løpet av dagen kan ta direkte tog til bla. Firenze og Arezzo. Byen byr på et stort vakkert torg og hyggelige gater med mange forskjellige butikker og restauranter.

Basseng inne og ute

Antica Taverna Casagrande har et deilig innendørsbasseng. Det er åpent hele året ettersom den oppvarmes av solpaneler. Her er det selvfølgelig gratis adgang til bassenget for alle gjestene. Antica Taverna Casagrande har også et utendørsbasseng som også er åpent for folk utenifra og ligger i bakkene like overfor hotellet (ca. 80 meter unna, og må krysse en litt mindre trafikkert vei). Den har du også gratis adgang til når du bor på Antica Taverna Casagrande (men det skal betales for bruk av solsengene og håndklær), mens gjestene utenifra må betale for å bruke den.

Les mer om Antica Taverna Casagrande

Hage til pynt

Stedets vakre hage byr på en rolig stund. Her kan man slappe av på en benk eller bare slantre rundt og nyte roen i de herlige omgivelsene. Vil man heller bevege på kroppen mer kan man gå opp til det andre bassenget som er omgitt av grønne vidder og som har en lekeplass. Her finnes det også en bar som servere lette retter og her er det lett å få noen timer til å gå.

God mat og varm stemning

Når det kommer til restauranten vil vi først og fremst fremheve stemningen: Den befinner seg i den gamle våpenstuen, hvor rustninger henger på veggen. Deretter vil vi nevne vinene som produseres på gården, et stort og godt vinkart. Når det kommer til maten, som er vellaget og hjemmelaget, kan restaurantens supper (blant de mange bør man prøve farro e fagioli) og vilt (vidunderlig hjort i enebærsaus) samt de mange forskjellige pastarettene anbefales også. For å ikke snakke om dessertene som kan få enhver til å glemme slankekuren. Og det beste her er at du kan nyte et utsøkt måltid uten til en rimelig pris. Flere av gårdens vinerog olivenolje kan kjøpes med hjem-og her også til ganske rimelige priser. Det er også muligå få de tilsendt hjem om man ikke er med bil. Restauranten er stengt på mandager.

Flotte leiligheter og rom

Villaens 11 leiligheter og 60 hotellrom er behagelig store og innrettet i flott antikk stil. De ligger spredt rundt i hovedbygningen og sidebygningene i denne labyrinten av vakre gamle bygninger.

Les om leilighetene på Antica Taverna Casagrande

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map