Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Figline er en gammel by som ligger i dalen mellom Firenze og Arezzo. Mesteparten av byens sentrum ble grunnlagt på 1200 og 1500-tallet. Først ble det bygget noen kirker på 1200-tallet, deretter bygget man byens mur -som fremdeles kan ses-, og deretter kom adelsfamilienes store boliger.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Flere attraksjoner som er verdt å besøke

Blant de mange kirker kan man besøke kirkene Chiesa di San Bartolomeo og Chiesa di San Francesco. Det gamle bytårnet fra 1300-tallet er meget karakteristisk og originalt, mens det nærliggende rådhuset ble renovert og modifisert på 1930-tallet.

Blant mange severdigheter kan man dessuten besøke familien Serristoris sykehus. Sykehuset ble oppført i 1399 og deretter flyttet til den nåværende bygningen, som stammer fra 1600-tallet. I loggiaen kan man fremdeles beundre noen freskemalerier av Niccolò Lapi.

Også byens torg, hvor alle de lokale tar seg ofte en drink eller snakker med kjente, er verdt et besøk. Ikke minst på tirsdager, hvor det ukentlige markedet finner sted. Vil man shoppe er det en del butikker å velge mellom, som også kaféer, restauranter og matbutikker.

I Figline Valdarno er det en togstasjon, som ligger på linjen mellom Firenze og Arezzo.

Bestill ferieovernattinger i Figline Valdarno

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Figline Valdarno og ellers i Toscana. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Les mer om Figline Valdarno

Sjul teksten
 
 
search map