Ferieleiligheter i Toscana

Podere La Pieve Vecchia, Riparbella
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
1

Henter innhold

Finn det beste for deg

Velg ut fra vår katalog over 200 håndplukkede ferieboliger som går fra individuelle leiligheter, til større leilighetskomplekser med flere fasiliteter, feriesentre enten på landet eller ved byene. Det er så mye å velge utifra og du kan enten finne noe og velge helt selv eller så kan du spørre oss og vi er mer enn glade for å hjelpe deg.

De toscanske byer

Over dem alle stråler Firenze som er regionens hovedby med knapt 1 mill. innbyggere. Dette er regionens hovedstad og byen har alt: Historie, kultur, kunst og gastronomi som alle har stor innflytelse fra renessansetiden. Det er nok av å se her og å gjøre for de mest travleste dagene og du kan komme tilbake gang etter gang og fortsatt ikke se alt. Videre finnes Pisa, Livorno, Siena og Lucca med all sin sjarm og attraksjoner som gjør dem til bestselgere i Italia

Vil du heller oppleve en mindre by?

Tilbring dagene med de lokale i en av de mindre og autentiske byene som ligger mellom de større byene, som kjente San Gimignano med sine imponerende tårn, vinbyene i Chianti området og det er byer som Greve in Chianti, Pienza og Barberino Val d'Elsa og for ikke å nevne nydelige Montepulciano.

Vil du heller oppleve Toscana på landet?

Kom deg på landet i Toscana hvis din tanke om ferie er å holde litt avstand fra store turistflokker og gjerne puste inn frisk luft på landet omringet av en uspolert natur. Det er jo den mest fotorgraferte regionen i Italia og det er ikke uten grunn. Hvorhen du ser, ser det ut som et postkort. Det meste av det toscanske landskap består av bølgende bakker og i vår katalog finner du et stort utvalg av håndplukkede gårder som kalles 'agriturismo' og landlige villaer som tilbyr leiligheter i en fantastiske omgivelser midt mellom de flotteste bakkene. På disse stedene kommer du helt sikkert til å sette pris på hjemmelaget mat og den varme velkomsten og gjestfriheten.

...eller foretrekker du å tilbringe dagene dine på stranden?

Finn din feriebolig i nærhet av sandstrendene i en middelhavsby, som Cecina Mare, Castiglioncello og Tirrenia. Her vil du flere utvalg på bosteder for deg og hele familien. Oppdag de mange historiske toscanske byer kun kort kjøretur fra feriesentrene på kysten. Utfluktsmulighetene er mange. Du kan til og med velge å seile over til øyen Elba i utkanten av kysten. Her kan du forvente å se en uspolert natur, sandstrender og azurblått hav.

Valget er kun ditt

Som du ser har Toscana det hele. Hvis du vil blande litt er mulighetene mange. Ser du etter noe spesielt er våre reisekonsulenter glade for å hjelpe deg med å legge inn en plan fpr deg. Det er akkurat vi er her, for å hjelpe deg finne det beste. Du kan chatte med oss live i chat boxen på vår hjemmeside, eller sende oss en offline-melding så svarer vi så fort som mulig. Vi ser frem til å høre fra deg.

 
search map