Feriebolig i Toscana

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
1

Henter innhold

Toscana strekker seg fra kysten av Tyrrenhavet - en del av Middelhavet - til den vestlige grensen av fjellkjeden Appenninene. På denne måten kan man si at Toscana virkelig er hjertet av Italia. I Toscana kan du oppleve noen helt utrolige byer, for eksempel. Firenze, Siena, Pistoia, Prato og Pisa. Det er ikke vanskelig å få tiden til å gå - den vanskeligste avgjørelsen er egentlig hvor du skal begynne. I alle disse vakre byer er In-Italia til stede med feriehus til enhver smak.

Hvis du liker naturopplevelser får du et nesten ubegrenset utvalg av vakre åser og fjell som gir utfordringer til både turfot og sykkelbein. Eller hva med å ta en båttur og utforske de små øyene utenfor den gyldne kysten?

Er du interessert i historie, eller kanskje en fan av kunst, får du rikelig med anledninger til å tilfredsstille din nysgjerrighet. Området har vært et arnested for noen av de største av middelalderens tenkere og kunstnere som. Leonardo Da Vinci og Michelangelo, Botticelli, Giotto og Donatello. Legg til dette et overflødighetshorn av arkitektoniske perler som du kan oppleve gratis mens du vandrer gjennom gatene.

Feriehus på stranden i Toscana

Toscana er ikke bare fantastisk fra landsiden, for her finner du også milevis med noen av de reneste strendene i Italia, og en kystlinje som er hjem til et omfattende dyreliv. Ikke bare får du godt temperert vann til svømmeturen din - du har også muligheten til å bruke en del av ferien din i Toscana på vannet og seile ut til en av de mange små øyene som er en del av regionen.

En ferie i Toscana kan være både herregården i fjellet, leiligheten i byen eller rom på stranden.

Mat og vin ferie i Toscana

Den toskanske kjøkken er helt spesielt. Basert på ferske råvarer og nærhet til de fruktbare områder langs elven Arno, gir maten i området deg noe helt spesielt med hjem. Toscana gir deg ikke bare muligheten til å spise godt, men du får også nye teknikker og inspirasjon med hjem. Hva med å ta et matkurs?

Hvis dine smaksløker er ute etter å utforske de forskjellige vindruer, kan du delta i vinproduksjon på en av de lokale gårder hvor du kan plukke druer til din egen vin. Toscana kan virkelig skryte av noen fantastiske viner, og noen av de fineste kommer fra Chianti vingårder.

Byferie i Toscana

Mens storbyene Milano og Roma kan introdusere deg til de hotteste designere og største butikkene, er det i Toscana du finner den ekte kulturen. I byer som Firenze og Siena kan du besøke de lokale håndverkere og matmarkeder hvor du kan kjøpe håndlagde produkter, som kun er produsert og solgt i Toscana. Eller oppdage Pisa og finn ut at det er langt mer enn bare et skjevt tårn å utforske. Våre feriehus i Toscana er alle sentralt plassert i forhold til de mest interessante severdigheter og områder.

Din egen fritidsbolig i Toscana

Hos In-Italia hjelper vi deg til å planlegge din egen tur til Toscana. Enten du ønsker en sentral base til dine opplevelser, eller du ønsker å hoppe fra sted til sted og okkupere byene innenfra, gir vi deg den rette boligen som passer dine behov.

Regionen er kort sagt ideel, enten du er ute etter en avslappende ferie i landlige omgivelser omgitt av praktfullt landskap og mange bakketopper, en romantisk spasertur til strandpromenaden, eller kulturelle ferier med museer og arkitektur.

 
search map