Villa i Fabbrica i Toscana

Villa Angelica

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Midt i hjertet av den lille byen Fabbrica ligger Villa Angelica, hvis historie går tilbake til midten av 1800-tallet. Heldigvis for oss har villaen vært gjennom en grundig renovering, og brakt opp til dagens krav til moderne komfort, men allikevel har man klart å bevare den arkitektoniske sjel.

Villaen er utrolig smakfullt møblert og innredet, delvis med møbler og bilder fra det århundret, når villaen ble bygget. I byen finner du matbutikker, bakeri, bar, bank, apotek og lege, men ingen spisesteder. For å komme til den nærmeste restauranten, må du 2 km unna, og for et større utvalg må du til byen Peccioli, som ligger 6 km hefra.

Les mer om Villa Angelica

En liten oppmurt trapp tar deg fra villaen til hagen, hvor du videre ned en liten trapp kommer ned til svømmebassenget 12 x 4 meter (130 cm dyp), omgitt av en mur oppbygd i tuffstein, som garanterer for privatliv. Svømmebassenget har en seksjon med vannmassasje, og er omgitt av solsenger og parasoller.

Villa Angelica med 10/13 soveplasser (ca. 400 m²):
- Villaen på 400 m² er fordelt på to nivåer. I første etasje finner vi et kjøkken med fem gassbluss, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frostboks, en oppholdsstue med peis, satellitt-TV og sofagruppe, en annen oppholdsstue (dekorert med fresker) med sofagruppe, en spisestue med stort spisebord samt et bad med dusj og toalett og en nylig renovert (2012) soverom med dobbeltseng (som kan deles inn i to enkeltsenger). I andre etasje finner vi en korridor som fører til to soverom med dobbeltseng (en faktisk med himmelseng). En annen korridor fører til to soverom med to enkeltsenger (som hvis ønskelig kan kombineres til dobbeltsenger)i hvert. I tre av soverommene er det mulighet for en ekstra oppredning. I andre etasje der det også to bad med dusj og toalett, hvorav det ene også har badekar.

Fra kjøkkenet går du gjennom en stor buet glassdør ut på terrassen, som er overbygd og utstyrt med bord og stoler. Her finner du en fantastisk pergola, der du har en unik utsikt over landskapet hele veien til Volterra.

Villaen er utstyrt med: aircondition, oppvaskmaskin, vaskemaskin, strykejern, satellitt-TV, DVD spiller, internett-tilgang, hårtørrrer og grill.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map