Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Mest populære byer i Det østlige Toscana

Alle byer i Det østlige Toscana

Utforsk Mugello-området


Selv om det er mye å se og gjøre i denne østlige delen av regionen, foretrekker de fleste turistene å finne seg til rette et sted mellom Siena og Firenze første gangen de besøker området. På den andre siden er den norddelen av det østlige Toscana, et vakkert dalstrøk med frodig og urørt natur, vel verdt å tilbringe tid i. Denne brede dalen heter Mugello og det var her Firenzes rikeste familier tilbragte sommeren når det ble for varmt inne i byen. Flere gode vinner kommer herfra, blant annet Chianti Ruffina.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

... etterfulgt av Val d’Arno, Val di Chiana & Casentino

Fortsetter dere lengre ned kommer dere til dalene Val d’Arno, Val di Chiana og Casentino – alle tre har mye å by på. Jo lengre øst dere drar, jo færre turister treffer dere på. I den sydlige delen av området ligger byene Arezzo, Castiglione Fiorento og Cartona, hvor dere kan la dere begeistre av spennende arkitektur, herlige kulinariske opplevelser og flere magiske serverdigheter. Cortona er den mest besøkte av de tre, noe som er underlig med tanke på at Arezzo er den største og på flere områder mer begivenhetssrike. Vesle Castiglione Fiorento er en perle mange overser, så dere får ordentlig nærkontakt med det autentiske, toscanske livet her.

Velg deres ferieovernattinger i det østlige Toscana

Bla gjennom vår allsidige katalog over håndplukkede ferieovernattingssteder i det østlige Toscana og finn hva som vekker reiselysten. Vi tilbyr overnattinger i byer og på landsbygda, i villaer, hoteller, B&B, selvbetjente ferieleiligheter idyllisk plassert blant vindruerankene og på rustikke agroturisme-gårder. Ta gjerne kontakt med en av våre reisekonsulenter som med over 15 års erfaring med reiser i Toscana gladelig stiller med råd og tips så dere finner hva som passer best for dere. Send oss en email via lenken på toppen av siden, bruke chat-alternativet til venstre på siden eller ringe oss på telefonnummeret til høyre på siden. Vi er her for å sørge for at ferien deres i det østlige Toscana blir så behagelig og bekymringsfri som mulig.

Les mer om Det østlige Toscana

Sjul teksten
 
 
search map