Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Besøk Lucca og Pisa

Vi anbefaler å starte ferien med å besøke både Lucca og Pisa – de mest besøkte byene nord-vest i Toscana, og det med god grunn. Ta en vandretur i Luccas sjarmerende og historiske bykjerne omringet av 1500-talls bymurer, og det hersker vel ikke tvil om hva som er et must å besøke i Pisa: det skjeve tårnet i Pisa - det mest berømte tårnet i verden! Begge byene ligger vest for Firenze; selve kjøreturen byr kanskje ikke på det mest imponerende landskapet, men dere finner flere trivelige landsbyer underveis som stiller med småbysjarm, gode restauranter, noen bemerkelsesverdige serverdigheter og en smak av det autentiske, toscanske livet langt borte fra turiststrømmene.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Nyt strandlivet

Dere finner et stort utvalg av strender og koselige feriesteder langs kysten fra Viareggio mot Liguria i nord. Disse resortene er tidvis svært livlige, spesielt i tidsrommet juli-august da italienerne har ferie. Satser dere på å komme hit i mai, juni og september derimot kommer dere til å oppleve en helt annen stemning og kunne nyte strandlivet i et roligere tempo. Det kryr av underholdningsmuligheter for hele familien, samt butikker og restauranter.

Bestill ferieovernattingene deres i det nordvestlige Toscana

Bruk søkemotoren på toppen av siden for å velge blant vårt håndplukkede utvalg av ferieovernattinger i byer og på landsbygda i nordvestlige Toscana. Vi tilbyr både hotell, selvbetjente ferieleiligheter blant velduftende vingårder og i agroturisme, samt behagelige B&B-overnattinger. Ta gjerne også kontakt med våre erfarne reisekonsulenter som med over 15 års erfaring innen reiser i Toscana gladelig stiller med råd og tips; send en email via linken øverst på siden, bruk chat-alternativet til venstre på siden eller ring oss på telefonnummeret til høyre på siden. Vi er her for å sørge for at drømmen deres om den perfekte, toscanske ferien kan bli realisert.

Les mer om Det nordvestlige Toscana

Sjul teksten
 
 
search map