Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Mest populære byer i Det klassiske Toscana

Alle byer i Det klassiske Toscana

Vi må derimot ikke glemme de mindre byene – San Gimignano, Greve in Chianti og Volterra – smekkfulle av rik kultur og historiske godbiter og faste utfluktsmål for nysgjerrige turister. Disse byene byr på uendelige opplevelser innenfor kunst, arkitektur og gastronomi.

Utforsk byene og smak på vinen!

Det berømte Chianti-distriktet dekker store deler av Toscana og et sted dere definitvt bør få med dere. Dens utallige vingårder produserer den berømte ”Chianti”-vinen, og områdets landskap er en fascinerende blanding av skog og dyrket mark. Dere kan finne et sjarmerende utvalg av autentiske overnattinger i katalogen vår der de driver sin egen vinproduksjon, og selve overnattingsstedet befinner seg midt blandt vinrankene.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Klare for å bestille ferien deres i det klassiske Toscana?

Bruk søkemotoren på toppen av siden for å velge blant våre håndplukkede ferieovernattinger både i byer og på landsbygda – vi har et stort utvalg av både hotell, agroturisme på autentiske gårder, B&B og selvbetjente ferieleiligheter gjemt bort i sjarmerende vinåkre. Ta gjerne også kontakt med våre erfarne reisekonsulenter, som med over 15 års eraring med reiser i Toscana mer enn gjerne stiller med gratis veiledning. Bare send oss en email, ring nummeret til høyre på siden eller bruk chat-alternativet til venstre på siden. Vi er her for å sørge for at du får en bekymringsfri og behagelig ferie i det klassiske Toscana.

Les mer om Det klassiske Toscana

Sjul teksten
 
 
search map