Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Mest populære byer i Chianti vindistrikt

Alle byer i Chianti vindistrikt

Vinelskere samles og smaker på den prestisjefylte vinen i Chianti-druens hjemtrakter. Hva med å få en omvisning hos en av de mange anerkjente vinmakerne i området? Det er slett ikke mangel på Enotecaer i de historiske Chianti-byene hvor dere ikke bare kan la smaksløkene nyte vinen, men alle de deilige, gastronomiske spesialitetene området har å by på.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Bo på et autentisk landsted

Vi har reist mye i Toscana, og brukt mye tid på å velge et stort utvalg av autensitet og kvalitet vi vet våre gjester kommer til å sette pris på. De fleste ferieovernattingene dere finner her ligger i billedskjønne omgivelser kun et steinkast fra nærmeste by, omgitt av det enestående landskapet og lokale vingårder der man kan få slukket tørsten. Her er noen av våre favoritter:

Riserva di Fizzano i Castellina i Chiani – Opplev denne fortryllende vingården på vinmakerens Rocca Delle Macies vidstrakte eiendom med herlige restauranter og smakfulle ferieleiligheter.

Agriturismo Collelungo i Castellina i Chianti – Bo i denne 1300-talls grenden på utkanten av byen med velutstyrte ferieleiligheter, stilig og inspirerende omegn for ikke å snakke om deres egne Chianti-produksjon.

Fattoria Santo Stefano i Greve i Chianti – Velg dette trivelige gårdshuset omgitt av praktfull natur og egen produksjon av vin, grappa, vinsanto og olivenolje og bo i romslige leiligheter.

Hotel Belvedere di San Leonino i Castellina i Chianti – Et sjarmerende vingårds-hotell som ligger yndig til på en frodig, grønn eiendom med elegante hager og utsikter, et forfriskende svømmebasseng og en romantisk restaurant.

Les mer om Chianti vindistrikt

Utforsk byene i Chianti-vindistriktet

Få med dere Greve i Chianti, Radda i Chianti, Gaiole i Chianti, Castellina i Chianti, Castelnuovo Berardenga, Impruneta, San Casciano Val di Pesa, Tavernelle Val di Pesa, Barberino Val d’Elsa og Poggibonsi – det er druene fra dette området blir omgjort til den kjente “Chianti Classico DOCG”-vinen. I tillegg til dette klassiske området finner store deler av vinproduksjonen sted i Colli Fiorenti, Colli Senesi, Colli Pisane, Colli Aretini, Rùfina, Montalbano og Chianti Putto, men disse tar sjelden over tronen fra vinene fra Chianti Classico. I Chianti finner dere over 7000 vinprodusenter som totalt produserer 12 millioner liter vin hvert år.

Hvordan kjenne igjen en ekte Chianti

Vi vet at det har blitt produsert vin i Chianti-regionen av Toscana siden 1200-tallet. Etterhvert som århundrene passerte ble vinen mer og mer populær, noe som førte til mange kopier fra andre distrikter. Derfor dannet en gruppe vinprodusenter fra Chianti i 1924 et konsortium for å beskytte vinens gode navn. Enhver ekte flaske med Chianti er derfor markert med Gallo Negro - en sort hane.

Anbefalinger

Vi anbefaler besøk i følgende vinslott:
- Castello di Vicchiomaggio:
Dette majestetiske slotted er oppført mellom 800- og 1400-tallet, og med sin plassering på en høyde med en underliggende dal kan dere absorbere slottets storhetstid. I dag benyttes slottets flotte saler ofte til bryllup og andre seremonier. I slottets eksklusive restaurant er det plass til 300 gjester, noe som selv i italiensk målestokk ikke er lite. Slottet har også et godt rykte på grunn av deres berømte vinproduksjon. Chiantiene og de såkalte "supertoscanerne" som produseres her er blant regionens beste og viner i verdensklasse.

- Castello di Verrazzano:
Det er få steder som kan skryte av en så lang og ærefull historie, eller har en så flott atmosfære - eller så flotte vinetiketter - som Castello di Verrazzano. Det finnes kilder så langt tilbake i tid som 1150-årene som nevner vinmarkene rundt Verrazzano, og det er noe vidunderlig gammeldags over dette stedet og hele vinproduksjonen. Chiantier fra Castello di Verrazzano er meget tradisjonelle, men de produserer mer moderne vin også. Dere kan ta del i en av de daglige omisningene i gårdens stemningsfulle vinkjeller der dere får sett rommet de lagrer den praktfulle vinsantoen sin og mye mer. Dere kan attpåtil få kjøpt de gode vinene der i tillegg til olivenolje og en fantastisk honning.

Klare for å velge ferieovernattingene deres i vindistriktet Chianti?

Bruk søkemotoren på toppen av siden for å velge blant vårt håndplukkede utvalg av ferieovernattinger i vindistriktet Chianti i Toscana. Vi tilbyr både villaer, selvbetjente ferieleiligheter blant velduftende vingårder samt behagelige B&B-hotell. Alle overnattingsstedene er håndplukkede av våre erfarne reisekonsulenter i Toscana og inspiseres jevnlig. Vi stiller selvsagt gladelig med råd og tips dersom dere skulle ønske det, bare send oss en email via linken øverst på siden, bruk chat-alternativet til venstre på siden eller ring oss på telefonnummeret til høyre på siden. Vi er her for å sørge for at dere får en bekymringsfri og behagelig ferie i vindistriktet Chianti.

Sjul teksten
 
 
search map