Agriturismo i Chianni i Toscana

Casale La Collina

Leilighet Botticelli Leilighet Leonardo Leilighet Michelangelo Leilighet Raffaello
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

I god og behagelig avstand fra Pisa og kun 35 km fra de flotte sandstrendene ligger Casale La Collina, en pittoresk gammel gård med fire gode leiligheter.

Dagstur til stranden

Her kan du lett kombinere ferie i landlige omgivelser med gode muligheter for utflukter til Toscanas store kulturbyer (Volterra 25 km, Lucca 75 km, Siena 85 km...) med avslapning på stranden som er noen av Toscanas beste. Disse ligger kun 35 km unna. Og når vi først er inne på avstander så ligger sjarmerende lille landsby Chianni 6 km fra gården, og her finner du spisesteder og butikker, men det er enda bedre utvalg i Casciana Terme som ligger kun 5 km unna. Under alle omstendigheter er den nærmeste restauranten mye nærmere, nemlig 2 km herfra.

Les mer om Casale La Collina

Private hager

I hagen finner du en 12 x 6 meter stort basseng som er omgitt av parasoller og solsenger (som er helt inngjerdet) og det er også et par husker til barna. Alle kjøkken har kjøleskap med fryser, ovn og vannkoker. Vinduene har myggnett så her kan du få inn frisk luft uten å bekymre deg for insektene. Alle soverom har aircondition hvis du foretrekker å sove med vinduene lukket. På stedet finner du i tillegg en overdekket parkeringsplass og privat hage med parasoller, bord, stoler og grill.

Leilighetene på Casale La Collina

Leilighet m. 1 soverom (Michelangelo)

ligger i 1. etasje og er ca. 50 m² stor. Leiligheten består av en stue med kjøkkenhjørne og sovesofa til to personer, soverom med dobbelseng og bad med dusj og toalett. Leiligheten har en satelitt-tv og en privat hage. Det er aircondition på soverommet (kan brukes mot betaling).

Leilighet m. 2 soverom (Raffaello)

ligger i 1. etasje og er ca. 50 m² stor. Leiligheten har en stue med kjøkkenhjørne og sovesofa til to personer, soverom med dobbeltseng og bad med dusj og toalett, samt et soverom med dobbeltseng og eget bad med toalett og dusj. Leiligheten er utstyrt med satelitt-tv og privat hage. Det er aircondition på soverommet (kan brukes mot betaling)

Leilighet m. 3 soverom (Leonardo)

ligger i 2. etasje og er ca. 120 m² stor. Leiligheten består av en stue med kjøkkenhjørne og en stor peis, to soverom med dobbelseng og soverom med dobbeltseng og enkeltseng samt to bad med dusj og toalett. Leiligheten er utstyrt med satelitt-tv og har privat terrasse med utsikt over landskapet, men til leiligheten hører det også med en privat hage i 1. etasje. Det finnes aircondition på soverommene (kan brukes mot betaling.)

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map