Agriturismo i Chianciano Terme i Toscana

Palazzo Bandino

Hovedbygningen med leilighetene Leccio og Mandorlo i første etasje Gårdens viner, <em>grappa</em> og den berømte <em>vin santo</em> I tillegg til god vin produseres også honning Juletid på Palazzo Bandino Velvære-senter med flott utsikt over landskap - opphold på Palazzo Bandino er også en opplevelse i de kaldere månedene Leiligheten Leccio med egen, liten terrasse i første etasje Rommet La Noce ligger i et selvstendig, lite hus Leiligheten Glicine ligger i et selvstendig, lite hus
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det sydlige Toscana har mange overraskelser for den som ikke har vært her tidligere, noe som også gjelder dem som har vært her mange ganger tidligere. Palazzo Bandino ligger på fjellsiden utenfor Chianciano Terme, et område som er rik på kultur, vinmarker og varme vannkilder.

Vin-og olivenoljeproduksjon i vakre omgivelser

Gården produserer olivenolje og vin av forskjellige slag, bl.a. den berømte Vino Nobile di Montepulciano, den alltid deilige Chianti og en annen supertoscaner ved navnet Bandinello. Det er også et ønske om å produsere den tradisjonelle vinsato. Denne vinen, som varierer mye i smak, alt fra mindre tørr som en sherry til en søt dessertvin. Den lages ved at man tørker druene på stråmatter i flere måneder, inntil det nærmer seg rosinstadiet. Deretter presser man dem, og mosen blir lagret på små fat som heter caratelli, og det blir her liggende i flere år. I den tid som modningen foregår har man ingen mulighet til å kontrollere prosessen, så det å lage vinsanto krever både stor dyktighet og en solid porsjon hell, men når resultatet er vellykket, så synger englene. Det produseres også grappa her dersom man har ønske om noe sterkere.....

Les mer om Palazzo Bandino

Muligheter for samarbeid for de minst-og mest aktive

Dersom man har behov for å røre på seg, så har gjestene mulighet til å delta i olivenhøstingen i november. Dersom man vil holde sin aktivitet på et lavere nivå, kan man nøyes med å forsyne seg med grønnsaker og urter (dette er til fri disposisjon for gjestene).

Alt av nødvendige og behagelige fasiliteter

Ved huset finnes det en vinkjeller, hvor det er mulig å kjøpe fra gårdens viner og andre varer av egen produksjon. På gården finnes det også en restaurant og et deilig stort svømmebasseng med terrasse og hage. Hvis man vil prøve et annet spisested, kan vi varmt anbefale "Il Rabarbaro", som ligger ca en kilometer herfra. Stedet ligger i avslappende og landige omgivelser, få kilometer fra mange utfluktsmuligheter og i nærheten av Chiancianos kurbad.

Røykfrie rom med alt innenfor komfort

På Palazzo Bandino finnes selve hovedbygningen med forskjellige rom og leiligheter (på andre og tredje etasje), og innenfor 50 meter finnes fire bygninger med leiligheter. Alle boliger er utstyrt med aircondition, tv og kaffemaskin. Røyking er forbudt i alle leiligheter og rom.

Les om leilighetene på Palazzo Bandino

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map