Feriebolig i Cenaia i Toscana

Villa Rossana

 
Villa Rossana er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Rossana er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cenaia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Villa Rossana, som en gang i tiden var en privat villa med stor hage, består i dag av flere hus som alle er bygget i samme stil der hvite murer og vakre natursteiner står i fin kontrast til hverandre. De trivelige eierne har også et par møbelbutikker og det er mest sannsynlig datteren Michela du kommer til å treffe på da det er hun som hovedsakelig tar seg av Villa Rossana. Da Michela bor i nærheten er hun for det meste alltid tilgjengelig og kan hjelpe med både tips og råd når det gjelder alt fra utflukter til aktiviteter av ulike slag. På Villa Rossana er det resepsjon, kaffebar, parkeringsplass og et vaskerom med vaskemaskin.

Slapp av ved bassenget etter en dag med utflukter

Det er mye å finne på i Toscana, og noe for enhver smak. Å bare kjøre rundt på landsbygda er en opplevelse i seg selv og naturen skifter avhengig av hvor i Toscana du befinner deg. Her er det mange hyggelige, små byer du kan besøke, og de fleste har et historisk sentrum. I nærheten av Villa Rossana finner du Vinci (Leonardo da Vinci sin hjemby), Calci, Buti, Lucca og Pisa. Volterra er en by du ikke bør gå glipp av, og det samme gjelder San Gimignano. Du kan til og med dra på dagsturer til Siena og det vakre vindistriktet Chianti. Er du dessuten interessert i ridning, sykling og turgåing er Toscana det perfekte stedet å reise, og det samme gjelder vin-, ost-, skinke- og sjokoladesmaking, keramikk-, maler- og matlagingskurs. Hør med Michela så hjelper hun deg med det praktiske - hun kan til og med skaffe barnevakt om du skulle ha behov for det.

Etter begivenhetsrike dager kan det være deilig å bare være "hjemme" en dag. Villa Rossana har en stor, frodig hage med et herlig bassengområde med basseng til både store og små (saltvann) og vannmassasje. Rundt bassenget har det blitt plassert solsenger og parasoller slik at du kan koble av under solens varme stråler eller ta en siesta i skyggen. Det er også bord og stoler rundt om i hagen.

Les mer om Villa Rossana

Du griller og barna leker

Du bor i selvbetjente leiligheter og kan tilberede alle dagens måltider både kjapt og enkelt (både matbutikker og slakter finner du i Cenaia), men det kan jo hende grillysten kommer over deg en dag. I den store grønne hagen er det heldigvis grill og flere bord og stoler til felles bruk, og barna kan boltre seg på lekeplassen, i hagen eller spille en runde bordtennis mens de venter på maten.

Cenaia er en liten by med et godt utvalg

Cenaia er en typisk toskansk liten by på landet som ble dokumentert for første gang i år 1120. Byen ligger ca. 20 km fra Pisa og dens flyplass, praktisk for deg som velger å fly dit. Her er det enkelt å kombinere kultur med sol og bading da strendene ved Calambrone og Tirrenia kun ligger ca. 25 km unna. Du kommer deg lett rundt med bil, men om du vil la den stå en dag kan du ta toget til både Pisa og Firenze da togstasjonen ligger i Pontedera, knappe 10 km unns.

Til tross for sin beskjedne størrelse tilbyr Cenaia flere butikker og spisesteder, og her finner du det meste du behøver, deriblant bank, apotek, bensinstasjon, pizzeria, baker, matbutikk, slakter og en del småbutikker som tobakkkiosk. Vi kan også anbefale et besøk på restauranten Da Ivo (900 meter unna) der det serveres ekte toskansk mat og der innredningen virkelig er spesiell - på godt og vondt. Ønsker du et større utvalg kan du vende snuten mot Ponsacco eller trivelige Pontedera som ligger ca. 20 minutter unna med bil (18 km).

Komfortable leiligheter med uteplass

Møblementet og den rustikke innredningen er inspirert av de klassiske linjene i den såkalte arte povera-stilen. I noen tilfeller har arkitekten valgt å henge opp tunge gardiner i stedet for dører mellom bostedenes lokaler. Alle leiligheter er utstyrte med tv og komfyr med ovn. De fleste leiligheter har aircondition. I den ene bygningen ligger: Mimosa, Rosa, Camelia, Geranio, Viola, Edera og Begonia - og i den andre ligger Giglio, Margherita, Ortensia og Orchidea. Alle leilighetene har en form for uteplass, enten som pergola, terrasse eller balkong. Vi ber deg observere at Begonia ikke har en uteplass rett utenfor, men har mulighet til å benytte uteplassene i hagen. Du kan også velge "uspesifiserte" leiligheter som vil være en av de ovenfor, men hvor du starter fra antall soverom.

Les om leilighetene på Villa Rossana

Sjul teksten
 
 
search map