Feriehus og hoteller i Cenaia

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen har bare noen få tusen innbyggere og er ikke akkurat overfyltmed turister. Den sentrale beliggenheten i forhold til sjøen og noen av Toscanas mest berømte kulturbyer, gjør det likevel til et interessant reisemål. Cenaia er ikke helt uten severdigheter. I utkanten ligger et gammelt herskapshus, Torre en Cenaia, som opprinnelig dannet grunnlaget for byen. I dag er her, blant annet økologisk landbruk og vindyrking. Spesielt rundturene på den vakre gamle eiendom og vinsmakingene tiltrekker seg en del besøkende.

Kart over Cenaia

Klikk på kartet under for å få en oversikt over byen og overnattingene vi for øyeblikket tilbyr i denne delen av Toscana.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Et godt utgangspunkt

I Cenaia finner du alle de nødvendige butikkene du måtte trenge, et par kaféer til en morgen-espresso eller en is, apotek, bank, klesbutikker og et par spisesteder/ pizzeriaer. Vi kan anbefale et opphold her til deg som vil se så mye som mulig. Den betalingsfrie motorveien FI-PI-LI ligger relativt nærme, hvilket gjør det ganske lett å gjennomføre utflukter samt til stille, landlige omgivelser.

Her befinner du deg ca. 25 km fra kysten, 20 km fra Pisa, 36 km fra Lucca og ca. 85 km fra Firenze. Blant noen små og hyggelige byer kan vi anbefale et besøk i Lari (10 km) og Volterra (45 km).

Les mer om Cenaia

Hvor skal du bo? Hoteller og leiligheter i Cenaia

Hos In-Italia Reiser kan du finne hundrevis av ferieboliger i Italia, Toscana er en av regionene. Vi har lang erfaring og har derfor et bredt utvalg av hoteller, leiligheter og villaer her. Vi du å bo i Cenaia, kan du bruke søkemotoren øverst på denne siden for å finne ledige feriehus her.

Er det en ferie i den berømte toskanske landidyllen du drømmer om? Da kan vi også anbefale deg en ferie på et agriturismo i Tocana. Hva denne boligformen for dekker variere. I noen tilfeller er det en liten, sjarmerende Bed and Breakfast, mens andre ganger er det et større hus på landet, som er innredet med noen leiligheter. Agriturismo"er har ofte en restaurant på stedet, hvor det er hjemmelagde spesialiteter på menyen hver kveld.

Hvis du er usikker på hvilken type feriebolig du skal velge, eller trenger du hjelp til å sette sammen den perfekte ferien i Cenaia, er du velkommen til å kontakte oss.

Nærmeste Flyplass og transport

Det er bare 24 km til Pisa Flyplass, som med et vell av ruter til resten av Europa er en av de viktigste inngangene til Toscana. Blant de flyselskaper som betjener flyplassen er Ryanair, easyJet, Norwegian og SAS. Spesielt fra våren til høsten er det gode muligheter for å finne direkte forbindelser fra norske flyplasser til Pisa. Hvis det mot formodning ikke er mulig, kan du eventuelt fly til Firenze Flyplass, som også er innen rekkevidde av Cenaia.

Mer informasjon om direkteruter til Italia

Nærmeste togstasjon er koblet til både Firenze og Pisa ligger i Pontedera. Herfra kan du komme den siste biten til Cenaia med buss. Vil du unngå å måtte sjekke rutetider og har frihet til å utforske området i ditt eget tempo, kan det være lurt å bestille en leiebil på Pisa Flyplass allerede før avreise. Så er du sikker på at det er en bil som venter på deg ved ankomst.

Bestill reisen til Toscana som en pakke

Du kan finne priser og flyforbindelser til alle italienske flyplasser i søkemotoren. Vi samler tilbud fra både vanlige rutefly som SAS, KLM, Lufthansa og British Airways, men også fra lavprisselskaper som Air Berlin, Ryanair, Vueling, Norwegian og easyJet. Du kan bare bestille flyreise med oss ??hvis det er som en del av en pakkereise som også inkluderer overnatting og muligens leiebil. Det er ganske enkelt. Begynn ved å velge "fly + opphold" i søkemotoren. Så  unngå du å måtte sette sammen ferien din fra ulike leverandører og du får alt til å passe sammen. Sist men ikke minst, får du ekstra trygghet ettersom våre pakkereiser selvsagt dekkes av Reisegarantifondet og pakkereiseloven.

Se mer om våre turer til Toscana, inkludert flyreiser

Utflukter

 Cenaia ligger midt i smørøyet i forhold til interessante reisemål. Herfra er det for eksempel enkelt å ta dagsturer til noen av Toscanas mest berømte og vakreste byer. På utflukter til Lucca, Pisa og litt lenger unna, Firenze venter det deg historiske severdigheter og kunst i verdensklasse. I tillegg kommer selvfølgelig den herlige stemningen som hersker i disse byene, som blant annet inviterer til avslappende stunder med god mat og vin.

Vil du ut i havet, kan det anbefales å besøke Castiglioncello. Det er en liten by, som er kjent i Toscana for sin fantastiske steinete kystlinjen og for det mest fantastiske badevannet. Før kursen går tilbake etter en flott dag ved vannet, kan du stille sulten din på en av de mange restaurantene eller pizzeriaer.

Har du lyst til å oppleve mest mulig på ferien, anbefaler vi deg å besøke våre samarbeidspartneres store utvalg av godt utformete og spennende utflukter i Toscana med lokalkjente guider. Disse kan bestilles allerede før avreise til Italia.

Lokale lenker

Hjemmesiden til vingården Torre en Cenaia finner du her

Sjul teksten
 
 
search map