Feriebolig i Cecina Mare i Toscana

La Cecinella

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

La Cecinella åpnet i 2000, og de 156 leilighetene er alle komfortable og praktisk innredet med blant annet aircondition og privat uteområde. Herfra kommer du deg raskt til Toscanas mest berømte byer, og samtidig er stranden bare noen få minutter unna.

Strategisk beliggenhet

Feriesenteret La Cecinella ligger i rolige omgivelser utenfor byen Cecina. Når du krysser den gamle pinjeskogen kommer du etter kun 800 m til de brede sandstrendene som toscanerne valfarter til om sommeren. Det er ca. 1½ km til badebyen Cecina Mare og ca. 3 km til Cecina, litt inne i landet, hvor du finner alle slags butikker, restauranter, diskoteker og en togstasjon. Herfra kommer du deg raskt til Toscanas mest berømte byer, og samtidig er stranden bare noen få minutter unna. Det går busser til stranden fra midten av juni til midten av september.

Les mer om La Cecinella

Leiligheter med balkong, terrasse eller veranda

La Cecinella åpnet i 2000, og de 156 leilighetene er alle komfortable og praktisk innredet med blant annet aircondition, satellitt-tv og safe. Villaleilighetene ligger spredt rundt om i det grønne området og har alle en stor veranda der du kan innta dine måltider. Det er 4 leiligheter i hvert hus. De har alle telefon, satellitt-tv og aircondition. Alle leilighetene i hovedbygningen har balkong eller terrasse,

Utallige fasiliteter

I selve sentrum finner du innkjøpsmuligheter, restaurant (åpen hele dagen), pizzeria, bar, spillehall, aviskiosk, lekeplass og myntvaskeri. Det er også mulig å leie sykler og scootere. For deg som ønsker litt forandring fra å ligge på stranden eller å besøke ulike kulturbyer, har de et svømmebasseng (25 x 12 meter) med hydromassasje, barnebasseng, tennisbaner, bordtennis og mulighet for å delta på svømmekurs, vindsurfing-kurs og mye mer. Det er også kveldsunderholdning i høysesongen.

Les om leilighetene på La Cecinella

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Riva degli Etruschi

San Vincenzo, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Anbefalinger for deg

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Toscana

search map