Feriebolig i Cecina Mare i Toscana

La Cecinella

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

La Cecinella åpnet i 2000, og de 156 leilighetene er alle komfortable og praktisk innredet med blant annet aircondition og privat uteområde. Herfra kommer du deg raskt til Toscanas mest berømte byer, og samtidig er stranden bare noen få minutter unna.

Strategisk beliggenhet

Feriesenteret La Cecinella ligger i rolige omgivelser utenfor byen Cecina. Når du krysser den gamle pinjeskogen kommer du etter kun 800 m til de brede sandstrendene som toscanerne valfarter til om sommeren. Det er ca. 1½ km til badebyen Cecina Mare og ca. 3 km til Cecina, litt inne i landet, hvor du finner alle slags butikker, restauranter, diskoteker og en togstasjon.

Herfra kommer du deg raskt til Toscanas mest berømte byer, og samtidig er stranden bare noen få minutter unna. Det går busser til stranden fra midten av juni til midten av september.

Les mer om La Cecinella

Utallige fasiliteter

I selve sentrum finner du innkjøpsmuligheter, restaurant (åpen hele dagen), pizzeria, bar, spillehall, aviskiosk, lekeplass og myntvaskeri. Det er også mulig å leie sykler og scootere. For deg som ønsker litt forandring fra å ligge på stranden eller å besøke ulike kulturbyer, har de et svømmebasseng (25 x 12 meter) med hydromassasje, barnebasseng, tennisbaner, bordtennis og mulighet for å delta på svømmekurs, vindsurfing-kurs og mye mer.

Obs. Vær oppmerksom på at kveldsunderholdning arrangeres i høysesongen samt daglige aktiviteter som vanngymnastikk ved bassenget, da spilles det litt høyere musikk.

Leiligheter med balkong, terrasse eller veranda

Det er totalt 156 leiligheter på La Cecinella, som er delt inn i to forskjellige kategorier. Leilighet i "Residence" og leilighet i "Villetta", dette er for at du lettere skal forstå forskjellen. Alle leilighetene er like komfortabelt innredet, har enten balkong eller terrasse og er utstyrt med satellitt-TV, aircondition

Når det gjelder "Residence" leilighetene presenterer vi også to typer som heter "Scirocco" og "Libeccio", disse kan vende mot baksiden eller mot bassenget. Leilighetene "Villetta" er lavere bygninger som er spredt rundt det grønne området. De har alle en stor veranda hvor du kan spise måltider. Det er 4 leiligheter i hver "villa". Fra 2019 er det en ny type kalt villetta - Corbezzolo. Denne typen er moderne innredet, med mikro og har en fin veranda.

Les om leilighetene på La Cecinella

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map