Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

På stranden langs strandpromenaden finner du solsenger og parasoller som tilhører de forskjellige hotellene. Ved den sydlige delen av byen starter den store pinjeskogen og langs den er det offentlig strand. Begge strendene har sandstrand, og spesielt på morgenen kan du nyte krystallklart vann. Den store pinjeskogen er hjemsted for mange fugler og små dyr som ofte samles rundt de mange piknik-bordene som turgåerne benytter.

Langs strandpromenaden finner du et bredt utvalg av restauranter, pizzeriaer og kafeer. Ønsker du et større tilbud, kan du finne dette i Cecina sentrum, hvor det dessuten er marked en gang i uken.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Strandliv og godt utgangspunkt for utflukter

Byen ligger langs kysten sør for Livorno, og du kommer hit via motorveien eller med tog -langs kysten, da det er togstasjon i Cecina sentrum-. Byen har en god beliggenhet for deg som ønsker å gå til stranden, men også for deg som gjerne vil på bilutflukter, som f.eks til innlandet i det kuperte høydedraget som går oppover mot Volterra. eller til Pisa og Lucca. Moro for store og små kan dere også finne i et stort badeland med flere bassenger og vannsklier i Via Tevere i Cecina Mare. Kun 10 km nord for byen -rett før Rosignano Solvay- finner du det toscanske svar på en karibisk strand, Le Spiaggie Bianche -De Hvite Strendene- som er offentlig. Der finnes parkeringsplass -mot betaling- ved Aureliaveien, og det siste stykket må du gå. En utflukt til Elba er også et naturlig valg. Du kan ta båt fra Piombino eller Livorno.

Les mer om Cecina Mare

Finn din ferieovernatting i Cecina Mare

Bruk søkemotoren over til å velge blant våre håndplukkede overnattingsmuligheter, som inkluderer hoteller og leiligheter i Cecina Mare. Eller kontakt våre erfarne reiseeksperter med over 15 års erfaring med reiser i Italia, for råd. Send en epost ved å bruke kontakt-linken på toppen av siden, eller bruk chat-boksen til venstre på siden. Du kan også ringe oss på nummeret du ser til høyre på siden. Vi ser fram til å hjelpe deg å få det meste ut av Italiaferien din.

Sjul teksten
 
 
search map