Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Castiglione della Pescaia var opprinnelig en fiskerby, men i dag er det ikke bare fiskebåtene som legger til kai her - det ligger også luksusbåter og yachter og vugger i havnen når fiskerne seiler inn på kvelden med dagens fangst som skal leveres til byens restauranter. Både nord og sør for byen strekker det seg lange, fine sandstrender der de soltørste besøkende tilbringer sine dager i sommerhalvåret.

Kart over Castiglione della Pescaia

Klikk på kartet nedenfor for å få en oversikt over byen og se hvilke feriehus vi tilbyr i området.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

En liten by fylt med liv, sjarm og stil

Navnet stammer fra den store festningen på toppen av Monte Petriccio, som danner byens "krone". Oppe i festningen finner du flere restauranter, barer og kaféer i høysesongen. Nede ved havnen er det også fullt av liv. Her finnes alt som trengs for å kunne nyte en badeferie ved havet. I tillegg til barer, restauranter, diskoteker og fester på stranden, er det også supermarkeder og butikker av forskjellige slag.
Hvis du er lei av de nord-toskanske badebyenes masseturisme bør du ta en tur til Castiglione della Pescaia før du avskriver regionen som badedestinasjon. Denne byen har nemlig all sjarmen og stilen som de nordlige badebyene savner, og er faktisk en av våre favoritter.

Besøk Punta Ala

Ca. 16 km nord for Castiglione della Pescaia (ca. 20 km med bil) er et naturskjønt område kalt Punta Ala, et både kjent og svært omtalt reisemål. Området er nydelig med skogen skogen bak deg og havet foran. Punta Ala, som tidligere het Punta Yroia, ble først utviklet på 70-tallet og i dag er området kjent for sin velutstyrte havn, yachtklubb og golfbaner. Og det merkes at Punta Ala er mer eksklusivt enn mange av sine "naboer" uten at det blir altfor snobbete. Dette er stedet for deg som leter etter vakker natur, vidunderlige bukter med fine sandstrender og krystallklart vann (bedre enn stranden du finner midt i byen). Vi anbefaler å ta deg en dag på stranden her og prøve noen av de gode restaurantene du også finner her. Hotel La Bussola har for eksempel en restaurant som er åpen for offentligheten og som serverer god og billig mat.

Les mer om Castiglione della Pescaia

Hotell, ferieleilighet eller villa?


Det brede utvalget av mer enn 1800 håndplukkede feriehus i Italia som du finner hos In-Italia, omfatter mange villaer, hoteller og feriehus i Toscana. Bruk søkemotoren ovenfor for å få et overblikk over våre feriehus i og rundt Castiglione della Pescaia. Du kan også benytte vår filterfunksjon hvis du allerede vet hvilken type bolig du er på utkikk etter.

Skal du på ferie med flere generasjoner eller en stor vennegjeng? Da kan vi anbefale å leie en hel villa i Toscana. I vårt utvalg finner du både villaer med privat basseng som passer for barnefamilier, og andre villaer som er bedre egnet for voksne som prioriterer kvalitet og en ideell beliggenhet. Du kan også vurdere å tilbringe din ferie på agriturismo i Toscana - en måte å komme tett på hverdagen på f.eks. en toskansk vingård.

Hvis du har spørsmål om de forskjellige boligtypene eller vil ha hjelp til å finne det perfekte feriehuset er du naturligvis hjertelig velkommen til å kontakte oss på mail, telefon eller chat - vi sitter klare med gode tips og råd.

Flyplasser og lokal transport

Ønsker du å fly til Toscana ligger Pisa flyplass tettest på Castiglione della Pescaia, men det er ikke så veldig mye lengre til Firenze lufthavn eller flyplassene i Roma. Disse flyplassene betjenes av lavprisselskaper som Ryanair, easyJet og Vueling, samt en bred vifte av tradisjonelle selskaper som Airfrance, Lufthansa og KLM.

Utvalget av flyavganger til de forskjellige italienske flyplassene varierer fra sesong til sesong, og derfor anbefaler vi at du kontrollerer aktuell informasjon her i In-Italias søkemotor. Her er det enkelt å finne den beste prisen på flyvninger som passer til din ferie.

Det er ingen jernbanestasjon i Castiglione della Pescaia, men det går et par busser daglig til og fra stasjonene i Grosseto Follonica . Det er dermed i prinsippet mulig å komme seg hit med offentlig transpot, men det er mye enklere og mer behagelig å ha en bil i løpet av ferien slik at du bedre kan planlegge dine turer uten å være avhengig av diverse rutetabeller.

Pakkereiser til Toscana

Bestill en tur til Toscana som en samlet pakke som inkluderer fly, overnatting og eventuelt leiebil. En pakkereise gir deg ekstra trygghet da du er dekket av Reisegarantifondet, pakkereiseloven og In-Italias utvidede ansvarsforsikring.

Find priser på pakkerejser til Toscana med In-Italia

Dra på mange fantastiske utflukter

Det er mye å se og ta seg til i Castiglione della Pescaia og omegn om du føler for å være litt aktiv og få litt variasjon fra sol- og badeferien. I tillegg til vindsurfing og andre vannaktiviteter er det gode muligheter for sykkel- og fotturer litt lengre inn i landet. Stikk gjerne innom naturreservatet Riserva Naturale Diaccia Botrona, som er over 1000 hektar stort og som ansees som et av Italias viktigste våtmarker med verdifull natur. Reservatet er et av de få stedene du kan se flamingoer i Italia.

Hvis du har en bil er det mange interessante steder å besøke innenfor kort avstand. En tur til middelalderbyen Buriano (ca. 25 minutter med bil) kan f.eks. anbefales på det varmeste. Her finner du et slott og en fantastisk utsikt over havet.

Hvis du ønsker å oppleve essensen av det gamle Toscana kan du også kjøre en tur til Roccatederighi. Denne gamle festningsbyen ved naturparken La Pieta er ikke stor, men den unike middelalder-stemningen i de sjarmerende, smale gatene er verdt turen.

Når du først er i den sørlige delen av Toscana foreslår vi at du benytter anledningen til å besøke de vakre landsbyene som stammer fra den etruskiske alderen: Pitigliano, Sorano og Sovana. Du kan også ta en tur til Massa Marittima, og mens du er det kan du besøke Carapax, som er et europeisk senter for bevarelse av skilpadder. Hvis du kjører innover i landet kan du bade i de varme kildene i Saturnia, og om du lengter etter å snøre på deg turskoene kan du nyte herlige turer i naturområdet Parco Regionale dell'Uccellina.

Sjul teksten
 
 
search map