Hotell i Castiglioncello i Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Terrasse med havutsikt Utsikt fra terrassen Enkeltrom med terrasse Dobbeltrom med terrasse Dobbeltrom på havnivå Dobbeltrom med terrasse ved resepsjonen Dobbeltrom på loftet Dobbeltrom med havutsikt Trippelrom med terrasse Trippelrom ved resepsjonen Trippelrom på loftet Terrasse med havutsikt
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hevet over bukta ligger denne flotte gamle bygningen, som nylig er totalrestaurert. Fra hotellet har man en flott utsikt over bukta Baia del Quecetano, som er berømt for sine badestrender.

By og strand

Det er tilgang til en privat strand med heis fra hotellet. Omkring 1 km fra hotellet ligger den sjarmerende lille byen Castiglioncello, hvor man finner alle mulige typer butikker, spisesteder, pizzeriaer og barer.

Les mer om Hotel Baia del Sorriso

Rommene

Alle 33 rommene er har en enkel møblering, eget bad med toalett og dusj. Ellers, er rommene utstyrt med telefon, tv og ventilasjon.

Restaurant med fokus på fisk

Hotellet har egen restaurant, oppholdsstue, tv-rom og to parkeringsmuligheter -det minste rett ved inngangen til hotellet, og det større på andre siden av veien-. Restauranten har meget gode fiskeretter, men også kjøttretter og dette kan nytes på terrassen, hvor man har nydelig utsikt over bukta og bysentrum.

Les om rommene på Hotel Baia del Sorriso

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map