Feriehus og hoteller i Castiglioncello

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Langs hovedveien -som går ved siden av Castiglioncellos klipper og strender- finner du restauranter, pizzeriaer og barer.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Vær aktiv på ferien

På stranden kan du leie små båter og vannsykler. Her og i den flotte parken som tilhører Castello Pasquini, arrangeres det underholdning både om dagen og kvelden. Castiglioncello er velkjent i Toscana for sine fantastiske klipper og for det mest praktfulle badevannet. Velegnet for alle!!

Les mer om Castiglioncello

God plassering med nærhet til flere byer

I byen er det også en togstasjon, hvorfra det er mulig å reise til mange av Toscanas mest kjente byer. Det tar ca halvannen time å kjøre til Firenze med tog, og det kan anbefales, da man på denne måten kommer inn i sentrum uten å måtte bekymre seg om den kaotiske trafikken eller parkeringsproblemene. Det tar selvfølgelig kortere tid å komme seg til Pisa og Lucca.

Finn din ferieovernatting i Castiglioncello

Du kan søke gjennom vårt håndplukkede utvalg av leiligheter og hoteller i Castiglioncello ved å bruke søkemotoren på toppen av siden. Du kan også kontakte oss for hjelp ved å sende oss en epost fra kontaktlenken på toppen av siden, ringe nummeret oppført til høyre på siden, eller bruk chat-muligheten ned til venstre. Med over 15 års erfaring med Italiareiser hjelper vi deg gjerne til en vellykket ferie i Italia.

Sjul teksten
 
 
search map