Agriturismo i Castiglion Fiorentino i Toscana

Agriturismo La Fenice

 
Agriturismo La Fenice er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Agriturismo La Fenice er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Castiglion Fiorentino her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Denne lille olivengården passer perfekt for deg som vil bo på et mindre sted, men som til tross for sin landlige beliggenhet ligger tett på flere av Toscanas severdigheter. Du kan til og med nyte godt av naboregionen Umbrias natur og severdigheter. Og ettersom du bor kun ca. 30 km fra den fine Trasimenosjøen kan du kjenne en sval bris fra innsjøen mot kinnet og fråtse i lekre fiskeretter. På gården er det en hage der du kan koble av, samt et utendørsbasseng du kan avkjøle deg i.

En familiær oase det er lett å trives i

Gården har vært i familiens eie siden langt tilbake, og familiens historie i området går faktisk helt tilbake til år 1527. Det var først i år 2001 at Linda, sammen med sin far, bestemte seg for å prøve å leie ut et av rommene. Deretter bestemte de seg for å renovere cantinaen og gjøre den om til en leilighet, og på den måten begynte de skapelsen av et landsted. Erfaring med landbruk flyter i familiens årer selv om de i dag kun har en økologisk olivenproduksjon. Du kan selvfølgelig både prøvesmake herlighetene og kjøpe med deg velsmakende suvenirer hjem.

Les mer om Agriturismo La Fenice

Bli hjemme eller dra på spennende utflukter

Total avslapning er kodeordet her på La Fenice, og total avslapning kan du få enten i hagen med en god bok eller ved bassenget der du kan bade og sole deg hele dagen. Da du bor med en strategisk beliggenhet under ferien din på Agriturismo La Fenice har du gode muligheter for å dra på spennende utflukter. Du kan dra på en dagstur der du besøke Firenze, Siena og vindistriktet Chianti. Du kan også dra på eventyr i alt det vakre Umbria har å by på, deriblant Trasimenosjøen.

I Cortona finner du alt du har bruk for i løpet av ferien din

Tettere på Agriturismo La Fenice finner du den pittoreske byen Cortona som ligger majestetisk oppe på en høyde, og det var bl.a. her filmen "Under the Tuscan sun" ble spilt inn. Hvis du skal kjøpe mat og drikke ligger Castiglion Fiorentino knappe 7 minutter med bil unna (7 km). I tillegg til det idylliske, lille sentrumet finner du flere hyggelige restauranter å velge mellom, samt barer og store dagligvarebutikker der du finner alt du trenger. I sentrum er det også et par butikker som parfymeri og tøybutikker. Om sommeren arrangeres det markeder på Piazza Giuseppe Garibaldi.

Hør med Linda hvis du vil få flere tips og råd til hva du kan se og gi deg i kast med. Allerede nå kan du forberede deg på at området frister til deilige sykkel- og spaserturer. Har du ikke egen sykkel med kan du leie en i Castiglion Fiorentino, og ca. 5-8 km unna kan du bli med på rideturer.

Start dagen med en lekker frokost i hagen

Før du drar ut på dagens eventyr kan du nyte en god frokost. Frokostbordet dekkes med yoghurt, forskjellige juicer, syltetøy, egg, oster, kaker, fersk frukt, kaffe og te. Dagens første måltid kan du innta ute i hagen. Når du bestiller kan du velge om du vil bestille ferieoppholdet ditt med eller uten frokost, og har du ikke valgt det på forhånd er frokost kun tilgjengelig på forespørsel. Det er ingen restaurant på Agriturismo La Fenice, men det er kun et par km til det nærmeste spisestedet (det samme gjelder for en liten matbutikk), og ute i hagen er det muligheter for å grille hvis du skulle få lyst til det.

På Agriturismo La Fenice er det indrettet med familiens møbler

Du kan velge mellom leilighet eller rom her på Agriturismo La Fenice. De er alle rustikt innredet med familiens antikke møbler. Fasiliteter på både rom og i leilighet inkluderer tv og Wi-Fi. Leilighetene har dessuten strykemuligheter, hårføner og en kjøkkenkrok med bl.a. kaffemaskin, brødrister og vannkoker. Aircondition ansees ikke som nødvendig på grunn av de tykke veggene. Da Linda bor på gården er hun for det meste enkel å få tak i, men gi for sikkerhets skyld beskjed dagen før hvis det er noe du ønsker.

Rommene på Agriturismo La Fenice

Dobbeltrom Andromeda

Rom i rustikk stil med en dobbeltseng. Du har privat bad, men utenfor rommet. Ca. 20 m².

Dobbeltrom Cassiopeia

Rom i rustikk stil med en dobbeltseng. Du har privat bad, men utenfor rommet. Ca. 20 m².

Leilighet Vega

Denne leiligheten (med egen inngang) ligger i første etasje og var tidligere cantinaen. Derfor har den tykke vegger på ca. 150 cm. I taket har du store, synlige takbjelker. Leiligheten har en romslig stue med kjøkkekrok, spiseplass og åpen peis, to soverom med dobbeltseng og et bad med badekar/dusj. Ekstraseng er mulig på et av rommene. Ca. 75 m².

Hele huset med 10 soveplasser

Her leier du hele huset med fire soverom (derav to kan ha soveplasser nok til tre personer) og tre bad, et romslig kjøkken med spisestue / oppholdsstue, et stort fellesrom og en pergola der du også kan nyte maten. Linda bor i den andre leiligheten rundt hjørnet og har egen inngang (veldig diskret), noe som betyr at hun alltid er tilgjengelig dersom det skulle være nødvendig. Hun tar seg av stedet, hagen og bassenget, og utviser stort hensyn til deres privatliv.

Sjul teksten
 
 
search map