Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Riserva di Fizzano

Gartnerne
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Riserva di Fizzano ligger utrolig flott i fjellene ved Castellina in Chianti, og er omgitt av maleriske vinmarker og skog.

Elegant vingård

I dag er Riserva di Fizzano ytterst velholdt og totalrenovert med hensikt i å skape et komfortabelt og elegant miljø blandt de vinmarker som hører til den store vinprodusenten Rocca delle Macie. Og ved deres hovedgård -som ikke er langt unna- serveres det vinsmaking for gjestene på Riserva di Fizzano en gang i uken. Det er en direkte grusvei som går derfra og gjennom vinmarkene, og er i seg selv en flott opplevelse.

Les mer om Riserva di Fizzano

Restaurant, basseng og barnebasseng

Her er det en restaurant med utendørs terrasse, et flott svømmebasseng med barnebasseng med tilhørende terrasse, og fra dette stedet er det en fantastisk utsikt over vinmarkene. I restauranten serveres gårdens beste viner og den gode olivenoljen som brukes til å lage de mange inspirerende rettene som tar utgangspunktet i den lokale tradisjonen. Personalet er behagelig og vennlig, prisene er overkommelige og det er mulighet for å få frokost, lunsj og middag.

Leiligheter som er innredet med god smak

Alle leilighetene ligger i det gamle bygget, og de spennende detaljene i tre, stein og cotto er mange. Møbleringen er smakfull og ikke overmøblert, så rommene fremstår meget elegante. De har alle fjernsyn med de viktigste internasjonale kanalene i tillegg til de italienske.

De leilighetene som ikke har egen hage har møbler i skyggen av oliventrær i en felles hage, hvor det er mulig å nyte sine måltider utendørs. Det ligger ca 50 meter fra leilighetene. I hagen finner man dessuten en liten lekeplass til de minste barna.

Leilighetene på Riserva di Fizzano

Toromsleilighet Classic med 2/4 soveplasser (2. etg)

Leilighetene ligger i andre etasje og er ca. 40-55 m² store. De består av en stue med kjøkkenkrok og sovesofa til to barn (maks. 12 år), et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. Disse leilighetene er utstyrt med aircondition.

Toromsleilighet Garden med 2/4 soveplasser (1. etg med hage)

Leilighetene ligger i første etasje og har egen hage med bord og stoler. De er ca. 40-50 m² store og består av en stue med sovesofa til én person over 10 år eller to små barn (maks. 10 år) og kjøkkenkrok, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og badekar. Disse leilighetene er utstyrt med aircondition.

Treromsleilighet Classic med 4/6 soveplasser (2. etg)

Leilighetene ligger i andre etasje og er ca. 60-75 m² store. De består av en stue med kjøkkenkrok og sovesofa til to barn (maks. 12 år), et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og et bad med toalett og dusj. Disse leilighetene er utstyrt med aircondition.

Treromsleilighet Garden med 4/6 soveplasser (1. etg med terrasse)

Ligger i første etasje og er ca. 74 m² stor. Stuen har en oppmurt kjøkkenkrok, sovesofa til én person over 10 år eller to små barn (maks. 10 år), samt utgang til en terrasse. Stuen opplyses dels av et vindu mot nord, dels av en glassdør ut mot terrassen. Fra stuen kommer man inn i et soverom med dobbeltseng og nordvendt vindu. Fra stuen kommer man også via en korridor til både badet med badekar og et stort vindu ut mot den lille plassen og til det andre soverommet, dette med to enkeltsenger og vindu ut mot den lille plassen. Leiligheten har en egen terrasse med møbler og utgang fra stuen.

Treromsleilighet Garden Plus med 4/6 soveplasser (1. etg med terrasse)

Ligger i første etasje og er ca. 72 m² stor. Leiligheten består av stue med peis og en håndvask i stein, samt en sovesofa til én person over 10 år eller to små barn (maks. 10 år) og kjøkkenkrok, soverom med dobbeltseng og soverom med to enkeltsenger samt to bad, den ene med toalett og dusj og det andre med toalett og badekar. Leiligheten har en privat hage med bord og stoler samt aircondition.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map