Agriturismo i Casciana Terme i Toscana

Agriturismo Le Querciole

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Le Querciole ligger utenfor Casciana Terme og har en fantastisk utsikt ut mot fjellene som går helt til Volterra, der dere kan se de store fjelltoppene i horisonten.

Hva det er å finne i nærheten

En liten spasertur gjennom vinmarkene fører til Casciana Terme (langs landeveien er det ca. 1600 m), der det om sommeren spilles musikk på torget, og hvor det er flere restauranter (4-5 stk) og kafèer samt mulighet for daglige innkjøp. Ca. 5 km herfra (mot Pisa) finnes det dessuten et stort og velassortert supermarked (CONAD).

Les mer om Agriturismo Le Querciole

Hva du kan gjøre og smake på

Til stedet tilhører det ca. 9 hektar jord; full av olivenlunder, frukttrær og vinmarker. Gjestene har tilgang til fritt å plukke frukt på gården, og hvis barna trenger en liten pause fra bassenget kan de kose seg med synet av kaniner, høns og hester. Eieren Gianluigi viser stolt frem vinene i husets lille vinkjeller og hans virkelige gode olivenolje, og hvis dere har plass i bagasjen er det mulig å få kjøpt med seg disse hjem.

Usedvanlig velstelt hage med svømmebasseng og barnebasseng

Her er det en stor hage med grill og hagemøbler til hver leilighet. Det er et flott svømmebasseng (15 x 8 meter) med barnebasseng. Det er selvfølgelig også parkeringsplass her. Det er mulig å benytte seg av stedets felles vaskemaskin (mot betaling), og hver leilighet har sitt eget tørkestativ og klyper til rådighet - ideellt dersom dere planlegger et lengre opphold eller reiser med barn.

Pene leiligheter med eget uteområde

Huset stammer fra slutten av 1800-tallet og har nylig blitt restaurert og utvidet med et tilbygg. Da dette arbeidet foregikk ble det oppdelt i seks romslige og velmøblerte leiligheter. De har også hver sin rustikke kjøkkekrok med fire gassplater og kjøleskap, samt selvstendig oppvarming så dere slipper å fryse dersom det skulle bli for kaldt i lavsesongen. Alle leilighetene har også aircondition - til stor glede for stedets gjester i de varme sommermånedene. Fire av leilighetene ligger i første etasje og to leiligheter befinner seg i andre etasje. Vi gjør oppmerksomme på at veggen mellom de to leilighetene Uva og Pesca er veldig tynn så man kan forvente å høre naboene.

Leilighetene på Agriturismo Le Querciole

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map