Agriturismo i Casciana Terme i Toscana

Agriturismo Le Querciole

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Le Querciole ligger utenfor Casciana Terme og har en fantastisk utsikt ut mot fjellene som går helt til Volterra, der dere kan se de store fjelltoppene i horisonten.

Hva det er å finne i nærheten

En liten spasertur gjennom vinmarkene fører til Casciana Terme (langs landeveien er det ca. 1600 m), der det om sommeren spilles musikk på torget, og hvor det er flere restauranter (4-5 stk) og kafèer samt mulighet for daglige innkjøp. Ca. 5 km herfra (mot Pisa) finnes det dessuten et stort og velassortert supermarked (CONAD).

Les mer om Agriturismo Le Querciole

Hva du kan gjøre og smake på

Til stedet tilhører det ca. 9 hektar jord; full av olivenlunder, frukttrær og vinmarker. Gjestene har tilgang til fritt å plukke frukt på gården, og hvis barna trenger en liten pause fra bassenget kan de kose seg med synet av kaniner, høns og hester. Eieren Gianluigi viser stolt frem vinene i husets lille vinkjeller og hans virkelige gode olivenolje, og hvis dere har plass i bagasjen er det mulig å få kjøpt med seg disse hjem.

Usedvanlig velstelt hage med svømmebasseng og barnebasseng

Her er det en stor hage med grill og hagemøbler til hver leilighet. Det er et flott svømmebasseng (15 x 8 meter) med barnebasseng. Det er selvfølgelig også parkeringsplass her. Det er mulig å benytte seg av stedets felles vaskemaskin (mot betaling), og hver leilighet har sitt eget tørkestativ og klyper til rådighet - ideellt dersom dere planlegger et lengre opphold eller reiser med barn.

Pene leiligheter med eget uteområde

Huset stammer fra slutten av 1800-tallet og har nylig blitt restaurert og utvidet med et tilbygg. Da dette arbeidet foregikk ble det oppdelt i seks romslige og velmøblerte leiligheter. De har også hver sin rustikke kjøkkekrok med fire gassplater og kjøleskap, samt selvstendig oppvarming så dere slipper å fryse dersom det skulle bli for kaldt i lavsesongen. Alle leilighetene har også aircondition - til stor glede for stedets gjester i de varme sommermånedene. Fire av leilighetene ligger i første etasje og to leiligheter befinner seg i andre etasje. Vi gjør oppmerksomme på at veggen mellom de to leilighetene Uva og Pesca er veldig tynn så man kan forvente å høre naboene.

Leilighetene på Agriturismo Le Querciole

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Agriturismo Le Querciole

Les personlige anmeldelser av Agriturismo Le Querciole som ligger i Toscana. Bedømmelsene av agriturismoen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Agriturismo Le Querciole. I tillegg til vurdering av selve agriturismoen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 48 anmeldelser fra Agriturismo Le Querciole

Vakkert sted og veldig hyggelige mennesker

Alt var fantastisk! God beliggenhet, bilutleie er et must
og familien som eier gården er så sykt koselige!

Les mer

Fantastisk sted

Stedet er så vakkert og idyllisk som på bildene. Stueleiligheyetn Limone var perfekt for vår lille familie, og den lille kunne løpe direkte inn i hagen. Vertene (Mattheus og hans far, Luigi) er veldig hjelpsomme og elskverdige. Stedet er godt bevart og ligger kun 15 minutters gange fra byen - turen kan til og med bli tatt gjennom vingårdene.

Les mer

Ideelt for en stor familie eller venneskare

Stedet passer for et totalt selskap som har alle fasiliteter, og de 5 stjernene skal ses i dette lyset. Vi var 26 personer i alle aldre, og alle var glade for oppholdet. Leilighetene er imidlertid også egnet for mindre grupper eller en familie. Standard av leiligheter og utstyr inkl. velfungerende aircondition står i forhold til prisen. Utleier er ekstremt hjelpsom og diskret slik at vi kunne nyte stedet uforstyrret. Vi arrangerte en middag for hele familien på stedets restaurant, hvor vi fikk en toskansk middag på 4 retter med vin og drinker til en fornuftig pris.Det er et stor og god svømmebasseng, fin og luftig park, flott uteområde med stor grill og robuste hagemøbler som fritt kunne re-arrangert til vårt bruk. Noen av vår gruppe er ivrige og rimelig avanserte syklister og Matteo hadde før ankomst formidlet topp profesjonelle sykler fra Landhill-selskapet i Montaione. Syklene var i absolutt toppklasse, levert på stedet og tilpasset brukerne.

Les mer

Et godt utgangspunkt for en ferie i Toscana

Vakkert sted, gode fasiliteter og god service fra vertsfamilien. I kjøreavstand til mange spennende steder.

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Le Querciole

Vi hadde en veldig fin uke. Vi ble tatt veldig godt imot av Matteo, som også så innom hver morgen og var veldig behjelpelig med gode tips til lokale spisesteder, besøk til vingården, m.m.
Herlige leiligheter tro mot gl. Italiensk bygningsstil. Fint bassengområde med herlig utsikt.
Nær en liten by med lokal matbutikk, bakerier og spisesteder.
Vi kommer veldig gjerne igjen ????

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Le Querciole

Les mer
 
search map