Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Casciana Terme ligger sør for Pisa, i behagelige og avslappende omgivelser mellom Cascina og Era-elva. Nærmeste togstasjon ligger i Pontedera, og i Pisa finner du den nærmeste flyplassen.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Spa, restauranter og utflukter

Byen er kjent for sine spa som ligger i en grønn park i sentrum. På kvelden kommer det mange mennesker hit fra både pris og stil, så det skal være noe for enhver smak. Casciana Terme ligger ideelt til i forhold til utflukter til Volterra, Pisa og kjøreturer til stranden. Utforsk for eksempel de vakre landskapene på turen til Volterra ved å kjøre over Lajatico, eller ta en dagstur til det idylliske vindistriktet Chianti.

Les mer om Casciana Terme

Bestill ferieovernattinger i Casciana Terme

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Casciana Terme og ellers i Toscana. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map