Agriturismo i Capraia e Limite i Toscana

Fattoria Castellina

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Landskapet i denne delen av Toscana er fantastisk. Landskapet er stort og imponerende. Midt i dette flotte området ligger gården Fattoria Castellina, som fremstiller sin egen rødvin og hvitvin, samt olivenolje av høy kvalitet. Hele produksjonen er økologisk.

Store, flotte leiligheter i bondehus

I tillegg til landbruksaktivitetene, har Fattoria Castellina også mange store og flotte leiligheter som er innredet i et par gamle restaurerte bondehus med formål av utleie på ukebasis. De er alle preget av samme gode kvalitet og grundighet, som karakteriserer gårdens vin og olje (gjestene inviteres også til en guidet vinsmaking en gang pr uke, og det er en meget spennende opplevelse å smake mange forskjellige økologiske viner). Også i valget av hagemøbler kan man se sansen for kvalitet, for de er alle i tre og metall (ingen plast på dette stedet). Leilighetene har ingen privat terrasse, men det er bord og stoler til dem alle, og det finnes i mange forskjellige hagepaviljonger. I den meget store hagen finner vi et svømmebasseng 17 x 8 meter (1,20 dyp), og her er det også solsenger, samt en fantastisk utsikt.

Les mer om Fattoria Castellina

De er generellt ganske romslige, møblementet er bestemt over middels, og alle kjøkkenhjørner er oppmurt. Gjestene han fritt bevege seg rundt på gårdens totale 100 hektar og nyte vinmarkedene, olivenlunden og utsikten -sistnevnte kan man ikke unngå å nevne gang på gang-.

Beliggenhet og spisested

Vi befinner oss for øvrig ca 3½ km fra byen, hvor det er restaurant og handlemuligheter -nærmeste spisested er kun 2 km herfra-, og de ca 800 meters grusvei som skiller gårdsbygningen fra den lille landeveien, sikrer at det virkelig er fred og ro. Ved innkjørselen fra landveien ligger Fattoria Castellinas restaurant og den har ikke faste åpningstider, men retter seg etter gjestenes ønsker. Er det flere som ønsker å spise der, er den åpen kan menyen også avtales.

Les om leilighetene på Fattoria Castellina

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map