Agriturismo i Capolona i Toscana

Il Pozzo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Denne deilige, lille agriturismoen ligger t kvarters kjøring fra den større byen Arezzo (12 km, i Capolona kommune, som er den naturlige inngangen til den fredfylte Castentinodalen, hvor det er lite turister og en fantastisk flott natur. Gården ligger perfekt til hvis du ønsker å bo på landet, men fortsatt tett på et lite sentrum med blant annet dagligvarehandel, restaurant og bank, noe du har rett i nærheten i landsbyen Subbiano.

Carla ønsker deg velkommen til et lite paradis

Gården styres av unge og dynamiske Carla, som har fått ansvar for familiegården. Da de totalrestaurerte stedet for rundt 10 år siden fikk både gården og alle leilighetene en grundig og kjærlig behandling. De utstyrte leilighetene med alle moderne bekvemmeligheter som skal til for å få et så behagelig opphold som mulig. Men det var viktig for Carla å beholde alle de særegne fargene fra området i innredningen. Det eneste de ikke endret på var det billedskjønne landskapet; det ligger der fortsatt og skaper idylliske rammer rundt Il Pozzo. Og da gården ligger oppe på en bakketopp får du her en makeløs utsikt ut over landskapet. Ganske enkelt et lite paradis der du får innblikk i hverdagen på landet i Toscana.

Les mer om Il Pozzo

Slapp av i hagen eller på bassengkanten

Agriturismo Il Pozzo har en deilig hage du kan spasere rundt i eller bare slappe av med en god bok. Det er også et svømmebasseng for både store og små der du kan ta din daglige svømmetur før du drar på eventyr ut i det toskanske landskapet. Du har nemlig en strategisk beliggenhet og kan dra på et hav av utflukter herfra; ikke kun i Toscana, men også i naboregionene Umbria og Marche. Hva med å traske rundt i Cortonas gater og smau, eller utforske kulturelle Firenze og vidunderlige Siena? Og hvis du er glad i vin kan du dra på dagsturer til det vakre Chianti-distriktet med alle sine vingårder. Ellers kan du naturligvis også bli hjemme ved bassenget eller utfordre reisefølget ditt til et slag bordtennis eller petanque.

Nyt det rustikke kjøkkenet i restauranten

På gården er det et hyggelig, lite spisested som er åpent 3-4 ganger i uken. Her kan du nyte lokale og regionale spesialiteter, smake gårdens olivenolje og hjemmelagde vin. Selv om restauranten ikke er åpen alle dager i uken gjør det ikke så mye når du har eget kjøkken i leiligheten, noe som er spesielt praktisk da du kan bestemme spisetidene dine selv. Hvis du får lyst til å grille en kveld kan du benytte felles-grillplassen og tilberede maten din under åpen himmel. Gården har også en flott kjøkkenhage der det blant annet gror squash, auberginer, tomater og forskjellige krydderurter, og det beste er at du som gjest har fri adgang til disse herlighetene. Vi vil i hvert fall anbefale deg at du setter deg til bords i restauranten en kveld da hele vertsfamilien samles med gjestene og serverer de beste råvarene fra området. For åpningsdager i restauranten kan du spørre Carla når du sjekker inn. Bare husk at alle måltider (selv frokost) skal avtales med vertene dagen før.

Omgivelsene og egen-produksjon

I nærheten finnes det et idrettssenter (ca. 1 km) med tennisbane, samt en golfbane (ca. 15 km) med 9 hull like ved middelalderbyen Poppi. I et lite området ved hovedveien (ca. 1 km fra gården) finner du nærmeste de handlemulighetene med en slakter som byr på svært godt svin- og oksekjøtt. Glem ikke at gården produserer egen olivenolje av beste kvalitet som kan kjøpes på stedet sammen med andre produkter (vin, grønnsaker, brød osv.) fra gårdens og naboens eiendom. Et fellesvaskeri på stedet kan benyttes mot betaling. Det er dyr på gården, og barn over 4 år kan lære å ri (mot betaling) når de ikke løper og leker med gårdshunden og -katten. De voksne kan bli med Francesca til vinproduksjonen Fattoria Vite Reta der du kan få gratis vinsmaking. Vil du ha en mer avslappet vinsmaking med vinkelner kan dette også la seg gjøre (mot betaling).

Velutstyrte leiligheter med egen uteplass

Leilighetene er meget romslige og innredet med god smak. Hvert bad er innredet med dusj og hårføner. Hvert kjøkken har oppvaskmaskin, brødrister, vannkoker, mikrobølgeovn og italiensk kaffetrakter. I hver leilighet er det airconditionanlegg på alle soverommene, satellitt-TV og telefonuttak som også kan benyttes til oppkobling av internett. Dessuten har hver leilighet en egen terrasse med bord og stoler.

Les om leilighetene på Il Pozzo

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Il Pozzo

Les personlige anmeldelser av Il Pozzo som ligger i Toscana. Bedømmelsene av agriturismoen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Il Pozzo. I tillegg til vurdering av selve agriturismoen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 42 anmeldelser fra Il Pozzo

Det var et bra sted med en fin personlig service

Les mer

Bedømmelse av Il Pozzo

Les mer

Bedømmelse av Il Pozzo

Les mer

Bedømmelse av Il Pozzo

Les mer

Bedømmelse av Il Pozzo

Les mer

Bedømmelse av Il Pozzo

Les mer
 
search map