Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Denne lille byen Capolona med sine 5.000 innbyggere ligger langs Arnoelva, og fungerer som en naturlig inngangsdør til den fredfylte og vakre Casentinodalen.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

En by med en synlig rikdom

Byen ligger strategisk godt i forhold til de omkringliggende daler, og har derfor alltid hatt og har fremdeles en solid rolle -både økonomisk og historiske sett i forhold til resten av provinsen-. Denne rikdommen kan man se i omgivelsene i form av mange slott, sognekirker, broer og andre bygningsverk.

Byen stammer fra middelalderen, og den gamle bydelen med beliggenhet langs elva er knyttet med den andre siden med en gammel bro som mest sannsynlig er av romersk opprindelse. Broen har blitt restaurert flere ganger, og ble nesten nybygget etter at den ble hardt rammet i 1944.

Les mer om Capolona

Et industrielt sentrum med fokus på sine tradisjoner

Idag er Capolona et moderne industrielt og håndverkmessig sentrum i stor utvikling, men uten å miste forbindelsen til deres enkle fortid og de folkelige tradisjoner. I nyere tid har turismen sørget for mer vekst i byen, takket være de mange agriturismi i området.

Capolona i seg selv er ikke veldig spennende, men man finner de nødvendigste dagligvareforretninger, ett par restaurante, pizzeriaer og barer.

Byfester:


Sommeren igjennom arrangeres mange arrangementer i byen med underholdning i form av musikk og kultur; byfester, utstillinger, film under åpen himmel, teaterforestillinger, samt selvfølgelig konserter og religiøse fester for unge og gamle.

Sjul teksten
 
 
search map