Feriebolig i Campiglia Marittima i Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Felles grillområde Restauranten på Ghiacci Vecchi
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Her bor du på landet i de gamle bondehusene ved feriesenteret Ghiacci Vecchi som ble oppført av Roberta og hennes familie som nå styrer det hele. Husene ble modernisert og delt inn i ferieleiligheter med aircondition og kjøkken hvor du kan slappe av i hagen eller sole deg ved stedet to store basseng, merk at utover de andre gjestene i bondehusene er det hele 70 leiligheter på feriesetnere som også har adgang til bassengomårdet.

To basseng barnefamiliene kan glede seg til

Her vil dine barn finne seg lekekamerater fra mange andre land, spesielt Nord Europa. Det ene av de to bassengene har lavt vann til barna og det gjør det lett for dem å leke her. Det samme gjelder i de store grønne områdene hvor de har mulighet for å spille fotball, volleyball, basketball og bordtennis. Til tross for at du bor på et feriesenter, finnenr du ikke den normale høylytte underholdningen med høy musikk og andre støyende aktiviteter. Forholdene er rolige og avslappende spesielt ved de gamle bondehusene, som ligger tilbaketrukket fra bassengområdene.

Gode utflukter i bakkene langs kysten

Du bor i et område som har spor fra Etruskernes tid og det er ikke uvanlig å finne smykker fra den tiden ved Baratti-stranden like under Populonia. Ellers finner du en flott sandstrand kun 2 kilometer fra gården som fører helt til San Vincenzo hvor du finner flere butikker og shoppingsmuligheter samt gode spisesteder hvis du ikke vil benytte deg av stedets egne restaurant.
I kort kjøreavstand finner du små middelalderbyer Suvereto og Castagneto Carducci og mange av Toscanas berømte kunst og kulturbyer i god kjøreavstand herfra: Siena, Volterra, San Gimignano, Firenze, Pisa, Lucca m.f.

Ferieleiligheter med aircondition

Leilighetene ligger enten i 1. etasje eller 2. etasje. Alle leilighetene i 1. etasje har egen terrasse med hagemøbler. Leilighetene på 2. etasje har ikke privat uteområde, men allikevel er det nok av border og stoler i de felles områdene ute i hagen hvor det også finnes en grill. Leilighetene er pene, men enkelt innredet og alle har aircondition, satelitt-tv, oppbevaringsboks, kjøkkenfasiliteter og bad/toalett med hårføner. Trenger du å vaske klær finnes det en felles myntvaskeri.

Les om leilighetene på La Colonica di Ghiacci Vecchi

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map