Feriebolig i Campiglia Marittima i Toscana

Ghiacci Vecchi

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Her bor du på landet i de gamle landhusene som lå her før feriestedet Ghiacci Vecchi ble bygget av Roberta og hennes familie, som driver stedet. Husene har blitt delt inn i komfortable ferieleiligheter med bl.a aircondition og kjøkkenfasiliteter. I tillegg til de familievennlige omgivelsene er Roberta opptatt av at du og din familie skal ha det så bra som mulig under deres opphold her.

Ghiacci Vecchi ligger i flotte og frodige omgivelser ca. 2 km fra de fine sandstrendene ved San Vincenzo, og barnefamilier trives spesielt godt her da de minste får god plass til å leke og treffe nye venner. Her er også muligheter for deilige dukkerter i forfriskende badebasseng.

Barnevennlig miljø med to basseng

Du kommer garantert til å trives på Ghiacci Vecchi, og barna kommer raskt til å finne nye lekekamerater fra andre land. På Ghiacci Vecchi er det to basseng, hvorav ett har grunt vann der barna kan slippe seg løs og leke. Det samme gjelder de grønne plenene der det er fritt frem å spille fotball, basketball og bordtennis. Til tross for at du bor på et feriesenter har ikke stedet "charter"-preget underholdning som dans m.m. Forholdene og atmosfæren er heller rolig og avslappende, spesielt ved de gamle landhusene som ligger tilbaketrukket fra bassengområdene.

Les mer om Ghiacci Vecchi

Spennende utflukter blant åsene og langs kysten

Du bor i et område som er spesielt kjent for sine etruskiske spor, og det er ikke uvanlig at små ringer og smykker fra den tiden dukker opp på Baratti-stranden, rett sør for Populonia. Hvis du ikke vil lete etter antikke smykker og vil unngå å kjøre hele veien til Baratti-bukta kan du ta turen til den herlige sandstranden som bare ligger et par kilometer unna. Du bor i nærheten av den lille kystbyen San Vincenzo, der du finner shopping- og handlemuligheter, samt et fint utvalg av restauranter som et alternativ til å spise "hjemme" på stedets restaurant.

Innenfor kort kjøreavstand finner du også de må middelalderbyene Suvereto og Castagneto Carducci, og mange av Toscanas berømte kulturbyer ligger heller ikke langt unna, som Siena, Volterra, San Gimignano, Firenze, Pisa, Lucca m.fl.

Prøv stedets restaurant

Stedets hyggelige eier, Roberta, drives også en restaurant på stedet (åpen på kveldstid), hvor det serveres tradisjonelle toskanske og italienske retter i moderne og lyse omgivelser. Prisen er rimelig, og kvaliteten er helt ok. Ønsker du å lage mat selv har du kjøkkenfasiliteter i leiligheten, og de nærmeste dagligvarebutikkene ligger i Venturina, ca. 4 km unna. Det er også andre restauranter i nærheten, deriblant den nærmeste som ikke ligger mer enn 700 meter unna.

Selvbetjente leiligheter

Leilighetene ligger spredt rundt på området i ulike bygninger i enten første- eller andre etasje. Alle leilighetene i første etasje har privat terrasse med bord og stoler ved inngangsdøren. Leilighetene i andre etasje har ikke private uteplasser, men det er nok av bord og stoler til alle i den 50.000 m² store parken, der det også er en felles grillplass.

Leilighetene er komfortable, men enkelt innredet. De er utstyrte med aircondition (mot betaling), satellitt-tv, safe, kjøkkenfasiliteter og bad /toalett. Dersom det skulle bli behov for å vaske klær kan det være greit å vite at stedet har et fellesvaskeri.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map