Feriebolig i Campiglia Marittima i Toscana

Ghiacci Vecchi

Området ved Ghiacci Vecchi fra luften Felles grillområde Ghiacci Vecchi fra luften Restauranten på Ghiacci Vecchi Baratti bukta under Populonia i kort kjøreavstand fra Ghiacci Vecchi
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Badeferie i deilige, grønne omgivelser, kun to km fra de gode sandstrendene ved San Vincenzo. Den gamle gården hiacci Vecchi ble nyoppusset for flere år siden og ble utviddet med i alt ca. 70 komfortable leiligeter, som spesielt anbefales til barnefamilier. På få steder har barna så mye plass og så gode muligheter til å bevege seg fritt som her.

Barnevennlig miljø med to basseng

Stedet er ideelt for barnefamilier. Det er masse av plass som barna kan leke på, store grønne område, mulighet for mange forskjellige aktiviteter, som bl.a fotball, volleyball, basketball og bordtennis. Det er 2 svømmebassenger, hvorav det ene er et barnebasseng.

Les mer om Ghiacci Vecchi

Gode utflukter i kort kjøreavstand

Som hyggelig og avslappende base er gården ideel for utflukter til noen av de mange serverdigheter man finner på disse kanter. Noe som kan anbefales er bl.a småbyene i området; etruskerbyen Populonia, og de små middelalderbyene Suvereto og Castagneto Carducci, likeså mange av Toscanas berømte kunst- og kulturbyer ligger i overkommelig avstand herfra (Volterra, San Gimignano, Firenze, Lucca m.v.).

Nok av muligheter for avkjølning i hav og basseng

Det er masse av bademuligheter, og strendene i området er det mange av og de er meget bra. Den nærmeste stranden er den offentlige i naturparken Parco di Rimigliano. Litt lengre syd finner man det flotte området rundt bukten Golfo di Baratti men man kan selvfølgelig kjøre noen kilometer nordover og bade ved den hyggelige byen San Vincenzo, hvor et av Italias beste restauranter ligger, nemlig em>Ristorante Gambero Rosso,

Spise på gården eller handle maten selv

Gårdens meget hyggelige eier, Roberta, har nylig åpnet en restaurant på stedet (åpningstidene er kun på kvelden), hvor det serveres tradisjonelle, toscanske og italienske retter, i moderne og lyse omgivelser. Prisen er rimelig, og kvaliteten er helt ok. Ønsker man selv å lage mat, finnes det muligheter for å handle dagligvarer i Venturina (4 km fra gården). Det finnes også andre restauranter i nærheten, den nærmeste ligger ikke mer enn 700 m fra gården.

Leiligheter med komfortable fasiliteter

Leilighetene er pene og enkelt innredet. De har aircondition, satelitt-tv, oppbevaringsboks, kjøkkenfasiliteter og bad /toalett med hårføner. Alle leilighetene i første etasje har egen terrasse med bord og stoler ligger foran døren. På stedet finnes det også felles myntvaskeri.

Leilighetene på Ghiacci Vecchi

Toromsleilighet med 4 soveplasser (første etasje med terrasse) Type BC

ligger i første etasje og har en stue med kjøkkenhjørne og dobbel sovesofa, soverom med dobbelseng, bad med toalett samt en delvis overdekket terrasse med bord og stoler.

Treromsleilighet med 6 soveplasser Type TC

ligger i første etasje og har stue med kjøkkenhjørne og sovesofa til èn person, soverom med dobbelseng, soverom med dobbelseng og enkeltseng, bad / toalett samt en delvis overdekket terrasse med bord og stoler.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map