Agriturismo i Campagnatico i Toscana

Santa Maria

Leilighet Margherita Leilighet Margherita Leilighet Gardenia Leilighet Gardenia Leilighet Ciclamino Leilighet Ciclamino
 
Santa Maria er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Santa Maria er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Campagnatico her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Midt i det spennende Maremma, hvor man ikke har langt til hverken kysten eller innlandet med kjente byer som Montalcino, Montepulciano og Pienza ligger Santa Maria. Den gamle gården ligger mellom Campagnatico og Grosseto med 35 kilometer til havet. Men, her er det også et svømmebasseng på 12 x 6 meter til disposisjon dersom man velger å ikke kjøre til stranden.

Slapp av og spis utendørs

Eieren bor selv på gården, noe som gir de fire leilighetene kvalitet. I hagen finnes bord og stoler, samt parasoller, og til gjestenes bruk er det også et lite vaskeri med vaskemaskin og stykejern.

Les mer om Santa Maria

Leilighetene på Santa Maria

Toromsleiligheten La Gardenia (45 m²)

ligger på første etasje og er resultat av en ombygging av den gamle stallen. Den består av stue med kjøkkenhjørne og dobbel sovesofa, soverom med dobbelseng og bad med toalett. Leiligheten har egen loggia og egen hage med hagemøbler.

Treromsleiligheten La Margherita (60 m²)

ligger på første etasje og består av stue med kjøkkenhjørne, soverom med dobbelseng, soverom med to enkelsenger og bad med toalett. Leiligheten har terrasse med hagemøbler.

Treromsleiligheten L’Ortensia (68 m²)

ligger på andre etasje og består av stor stue med kjøkkenhjørne, to soverom med dobbelseng og bad med toalett. Leiligheten har egen loggia og en hage med hagemøbler.

Treromsleiligheten Ciclamino (115 m²)

ligger på andre etasje og består av stue med kjøkkenhjørne, stor peis og dobbel sovesofa, soverom med dobbelseng, soverom med to enkelsenger og bad med toalett. Leiligheten har egne terrasse med hagemøbler.

Sjul teksten
 
 
search map