Feriehus og hoteller i Camigliano

Villa Torregiani
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Camigliano ligger i det flotte området rundt Lucca. Det er en mindre landsby, som gjør seg bemerket takket være de mange villaene, da spesielt den vakre Villa Torrigani.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Liten by med flere tilbud

Byen har, til tross for sin lille størresle, en innbydende restaurant, som også servere pizza, en kirke; Chiesa di San Michele Arcangelo, fra før år 1071 og et kapell, som er i forfall. Kommunen er kjent i Italia for å være den første til å gjenbruke 100% av sitt avfall.

Villa Torrigiani

I Via del Gomberaio 3 ligger denne lukseriøse og scenografiske interessante og imponerende villa, som ble bygget i siste halvdel av det 16. århundre. Villaen er oppført i barokkstil inspirert fra arkitekturen fra Versailles og er unik for sin stilart i Toscana. Den skiller seg fra andre villaer i Lucca på grunn av den utsmykkede fasaden, idet den består av flere forskjellige materialer og detaljer. Villaen er omgitt av en stor park som ble anlagt i 1650, men det franske uttrykk er av nyere opprinnelse.

Nærmiljø og utfluktsmål

Bor du i eller omkring Camigliano, er det også opplagt å planlegge utfluktene på ferien, ettersom det også handler om opplevelse. Det venter mange opplevelser i det nordlige Toscana. Naturligvis burde du besøke Lucca, men også andre byer i området innbyr til en opplevelsesrik dag. Her tenker vi blant annet på mindre kjente byer som Pistoia, Calci, Pescia og Pisa, men også byen Barga di Garfagnana er på listen over vakre middelalderbyer i Italia. Dessuten vil grottene i marmorfjellene fascinere: Equi Terme og Vindgrotten. Endelig er det mulig og det anbefales, å besøke nasjonalparken og de fem byene Le Cinque Terre i sør-Liguria på en dagstur.

Les mer om Camigliano

Sjul teksten
 
 
search map