Agriturismo i Caldana i Toscana

Montebelli Country Resort

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Montebelli Country Resort er et populært sted da det er lett for hele familien å trives. Her kan du nemlig velge å enten bare koble av og nyte livet eller være aktiv med hesteridning, tennis, matlagingskurs og mye mer. Omgivelsene er dessuten nydelige og på kun en halvtime med bil når du Follonicas herlige sandstrand der forfriskende dukkerter og gode sjømatsrestauranter venter deg.

En fin gård å trives på

Familiedrevne Montebelli Country Resort ligger i en stor "park" på ca. 104 hektar der du har store uteområder å bevege deg på, noe som spesielt de yngre gjestene setter pris på. Her er du langt borte fra stress og hverdagspuls og det er lett å bli ett med naturen. Gården er oppdelt i to deler; Agriturismo og Montebelli Country Hotel der du også finner resepsjonen, baren, spa, tennis og stall.

Det som er så positivt med gården er at du, til tross for den rolige beliggenheten, kan velge å nyte en aktiv ferie om du vil. Du kan gå lange, flotte turer, dra på sykkelturer eller stige opp i salen og bli med Silvia, som leder rideturene, ut i olivenlundene. Du kan utfordre reisefølget ditt til et slag tennis, bli med barna bort til lekeplassen og kanskje organisere en fotballkamp. Vi gjør oppmerksomme på at en del aktiviteter er konsentrerte rundt høysesongen og fremfor alt sommermånedene. Hvis du ikke tar med egen sykkel kan du på forespørsel og etter tilgjengelighet låne en på gården. Du kan utforske landsbygda på egenhånd eller du kan bli med på en av de guidede turene som arrangeres på stedet. For tider og priser er det bare å høre med resepsjonen når du sjekker inn.

Utendørsbasseng og lekkert spa-område

På Montebelli Country Resort er det et fint bassengområde omkranset av solsenger slik at du kan senke skuldrene under åpen himmel. I tillegg er det et oppvarmet innendørsbasseng ved gårdens spa og velvære-senter. Hydromassasje-jets, tyrkisk bad, sauna, avslapnings-dusjer og ulike behandlinger er noe av det du kan unne deg her.

Finn flere feriehus, hoteller og ferieleiligheter i Toscana

Les mer om Montebelli Country Resort

Til og med maten er en opplevelse

Det kan være ganske deilig å ikke alltid måtte ta bilen for å kunne spise godt! På gårdens restaurant kan du smake lokale spesialiteter, og råvarene er både økologiske og ferske. Kjøkkensjefen Clarence går nemlig ikke på kompromiss på kvaliteten og vi føler oss trygge på at du blir tatt godt hånd om og at du kommer til å forlate bordet både mett og fornøyd. Til maten kan du nyte gårdens egne drikker, og da gården produserer sin egen vin og olivenolje kan du for eksempel benytte måltidet som en anledning til å prøvesmake herlighetene før du kjøper med deg et par flasker hjem. Her er det røde og hvite viner samt grappa, og det kan være interessant å vite at gårdens viner har vunnet flere priser. Vi vil også legge til at restauranten har en stjerne, Michelins cadeau.

Er du sugen på å selv lære triksene bak matlagingen kan du være med på et av kursene som holdes på gården. De yngste gjestene kan også delta, så her kan hele familien samles og more seg på kjøkkenet. Vinsmakingen ledes av vinkelneren Alessandro.

Kombinér sol og bading med natur og kultur

Montebelli Country Resort er et overnattingssted for deg som vil kunne oppleve Toscanas forskjellige sider da regionen består av så mye mer enn "bare" vakker natur. I Toscana finner du et hav av hyggelige, små tettsteder og billedskjønne byer som er fylt til randen med historie, kultur og prektige byggverk. Fra gården kan du dra på dagsturer til f.eks. Pisa, Lucca, Pienza, Montepulciano, Siena og Firenze.

Vender du derimot snuten vestover kan du nyte deilige sol- og badestunder ved Follonicabukten som frister med lange sandstrender og fint vann. Sørg også for å besøke den koselige lille kystbyen Castiglione della Pescaia og strendene ved Punta Ala. Ved Punta Ala finner du også en populær golfbane og en fin marina.

Velg det rommet som passer best for deg

Det er 45 rom på Montebelli Country Resort og ingen er like. Rommene ligger enten i den nye delen Country Hotel (24 rom) eller i bygningen som heter Agriturismo (21 rom). Da de er bygget i ulike tidsperioder er det forskjeller i både innredning og standard.

Rommene i den "nyere" delen er mer moderne og innredet med varmere farger. Her har du deluxe och suiter som er utstyrte med morgenkåper, tøfler, kvalitetsmadrasser, parkettgulv og god skapplass.

I rommene som ligger i Agriturismo-delen finner du en mer klassisk toskansk stil. Her i den opprinnelige bygningen er det 21 rom classic, economy og standard, med rustikke detaljer og litt enklere innredning. Flere av de antikke møblene er arvegods.
Rommene er utstyrte med Wi-Fi, satellitt-tv, safe og hårføner. Rommene som heter economy, classic og standard har takvifte og ingen minibar. Rommene som heter delux og suite har aircondition og minibar.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map