Feriebolig i Calambrone i Toscana

Resort Regina del Mare

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Resort Regina del Mare ligger langs veien mellom Tirrenia og Livorno og rett ved stranden i Calambrone.

Et sted med historie

Opprinnelig het dette komplekset Villa Rosa Maltoni og var - som så mange andre i nærheten - en koloni for skoleelever som strømmet hit i sommermånedene. Både denne og de nærliggende bygningene ble tegnet i årene 1925-26 og oppført mellom 1932 og 1934. De bærer tydelig preg av tidens futuristiske byggestil der klassiske former disponeres asymmetrisk i forhold til hverandre. Arkitektenes arbeid og oppfinnsomhet ble glemt i den siste halvdelen av 1900-tallet da hele området lignet mer på en bombardert by enn et sted for avslapning og solbading.

Men de siste ti årene har kommunen fokusert på å reetablere disse badeanstaltene og de fleste av dem fremstår i dag som for 100 år siden. Fasadene har blitt renovert og malt med de fargene som arkitektene opprinnelig valgte. Derav den kraftige og iøynefallende oransje fargen som bygningen har i dag.

Les mer om Resort Regina del Mare

Flere fasiliteter

Med en gang du kjører inn på Resort Regina del Mare finner du en parkeringsplass til høyre. Til venstre er det resepsjon der innsjekking foregår. Bak resepsjonen er det en lav bygning formet som en halvsirkel, lat Esedra, der alle hotellerommene og ettromsleilighetene med hems ligger.

Overfor denne lave bygningen er det et stort åpent område som vender ut mot resten av komplekset med restaurant med champagnerie og utendørs terrasse, svømmebasseng med barnebasseng og en rekke andre leiligheter av forskjellig størrelse (to- og treromsleiligheter). Ved denne bygningen er det også et høyt vanntårn designet av De Chirico, som var venn av arkitekten Angiolo Mazzoni del Grande.

Et naturområde

Mellom bygningene og den deilige stranden er det en tett og buskete skog som er fredet og tilhører San Rossore Naturpark. Disse 50 metrene med skog er viktige for å holde på sanddynene som er mellom havet og bygningene og som stanser den naturlige erosjonen av kysten.

Fra selve boligene til stranden er det to stier. Tett på buskene, og vendt mot bygningene, er det også et lekeområde der det arrangeres miniklubb for barna i skoleferiene. Skulle været svikte et par timer eller en dag er det både en stor sal i midten av bygningen Esedra og et ganske stort teater i bygningen ovenfor. Teateret benyttes nå og da til større konferanser og forestillinger.

Leilighet eller hotellrom

Du kan velge mellom hotellrom og selvbetjente leiligheter. Leilighetene er romslige og nyoppussede. Det er høyt under taket og generelt god plass i alle rommene. De har alle aircondition og tv.

Leilighetene på Resort Regina del Mare

Studioleilighet

Leilighetene ligger alle i første etasje i bygningen Esedra og består av en stue med kjøkkenkrok, spisebord og en sovesofa til to personer (passer best for barn), et bad med toalett og dusj/badekar, samt en åpen hems med dobbeltseng. Fra rommet kommer du ut på en møblert, overbygd terrasse som vender ut mot hagen.

Leilighet m. 1 soverom

Leilighetene ligger i bygningene ved restauranten, enten i forhøyet første etasje, andre- eller tredje etasje. De består alle av en stue med kjøkkenkrok og en sovesofa til to personer (passer best for barn), et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj eller badekar.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map